El Patí Vilanova guanya a l'Alcobendas per 3 gols a 1

El Calmar Vilanova ha derrotat per 3 gols a 1 al Reicomsa Alcobendas en el partit corresponent a la 15èna jornada de la Primera Nacional, disputat aquest dissabte de Carnaval al Pavelló de la Plaça de Les Casernes, amb la presència d’unes 150 persones i amb un horari poc habitual per l’afició local.

Merescuda, balsàmica i necessària victòria del Patí, davant un equip molt consistent en defensa, potser li falta gol davant, però ha estat un rival molt competitiu. El Vilanova molt bé en defensa i en atac millorant, però avui ha fet un bon control dels tempus del partit si exceptuem la primera part del primer temps.

En aquest primer temps el Patí ha disposat d’un penal no transformat i en la següent jugada els madrilenys han fet el seu primer i únic gol. Els madrilenys es trobaven còmodes, controlant el joc, però han anat de més a menys i el Vilanova amb un llançament llunyà de Gual empatava el partit i també en el joc, malgrat que en la darrera jugada de la primera part els visitants han pogut decantar el marcador.

La segona part ha portat a una igualtat com al final de la primera, i el Patí ha tingut alguna clara oportunitat no transformada, fins que en el minut 14 Gual ha transformat un penal (repetit per haver-se mogut el porter). A partir d’aquí els madrilenys han fet pressió sobre la sortida de la bola però el Vilanova ha capejat el temporal amb solvència. El problema estava en que tots dos equips estaven amb 9 faltes. Ha caigut la desena de l’Alcobendas no s’ha transformat, així com la desena del Patí sense transformació. A manca de dos minuts i mig Muntané desviant una bola feia el definitiu 3 a 1.

Destacar que els arbitres han estat molt bé, amb nota alta. Han deixat jugar, aplicant correctament el reglament i sempre han tingut el partit controlat, ajudat això si per tots els jugadors.

CALMAR C.P. VILANOVA.- Esteve, Aguilar, Gual, Paris, Garreta (equip inicial) Muntané, Garrido, Gil, Cuevas

REICOMSA C.P. ALCOBENDAS.-  Sheda, Vera, A. Martinez, M. López, Pérez (equip inicial), Artacho, J. López, Ribas

ARBITRES: Srs. J. Sánchez i O. Pérez. Molt bona acuació.

GOLS: 1a part: A. Martinez (min10) 0-1, Gual (min 16) 1-1. 2a part: 2-1 Gual de penal (min 14); 3-1 Muntané  (min 22 i mig)