Ok Lliga masculina

El Vendrell perd 7 a 1 a la pista del Reus Deportiu

Reus Deportiu - CE Vendrell. Eix

El CE Vendrell va perdre 7 a 1 a la pista del Reus Deportiu en el derbi del Camp de Tarragona de l'OK Lliga, en la jornada 20, i provisionalment es manté en la sisena posició de la classificació a l'espera d'altres resultats de la jornada.

En els primers minuts del partit, el Reus Deportiu va començar a agafar avantatge. Al minut 7, els locals ja van disposar d'una falta directa, per targeta blava a Cristian Rodríguez, però Raül Marín no va marcar. I dos minuts després, el mateix Marín va posar un 2 a 0 al marcador amb dos gols gairbé consecutius, cosa que va forçar el Vendrell a demanar el primer temps mort del partit. Al minut 15, Edu Fernández va fer el 2 a 1. A tres  minuts per al final de la primera part, Romà Bancells va fer el tercer gol del Reus i amb el 3 a 1 es va arribar al descans.

Als sis minuts de la represa, Raül Marín va marcar el seu tercer gol, i el quart el va fer quatre minuts després, quan va transformar la falta directa per la desena falta del Vendrell. Al minut 39, el Reus va fer la seva desena falta, però Jordi Ferrer no va poder superar Càndid Ballart en la falta directa. Tot seguit, el Reus va continuar ampliant l'avantatge al marcador amb gols d'Albert Casanovas, de penal, i de Raül Marín que feia el seu cinquè gol. A tres minuts per al final, Càndid Ballart va aturar un penal executat per Edu Fernández.

Un cop deixat enrere el tourmalet, i després d'una aturada de dos caps de setmana, no serà fins al proper dissabte 3 de març, a les 20 h, que el CE Vendrell tornarà a jugar partit oficial, amb la visita de l'Alcoi, per disputar la jornada 21 de l'OK Lliga.

REUS DEPORTIU (7): Càndid Ballart (p), Romà Bancells, Albert Casanovas, Marc Torra i Raül Marín - cinc inicial – Joan Salvador Escala, Joan Salvat, Pere Tella, Àlex Rodríguez i  Juan José Matilla (p).

CE VENDRELL (1): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Jordi Ferrer, Cristian Rodríguez i Roger Rocasalbas - cinc inicial – Edu Fernández, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, David Lecha i Pol Ferrer (p).

Gols: 1-0 (9') Raül Marín; 2-0 (9') Raül Marín; 2-1 (15') Edu Fernández; 3-1 (22') Romà Bancells; 4-1 (31') Raül Marín; 5-1 (35') Raül Marín, de falta directa; 6-1 (41') Albert Casanovas, de penal, i 7-1 (42') Raül Marín.

Àrbitres: González i Gorina.

Targetes: blava a Cristian Rodríguez (7').