Hoquei patins

El Patí Vilafranca cau a Manlleu per un ajustat 3 a 2

Marc Vázquez, lluitant un bola en atac. Dídac Berlanga

CP Manlleu 3 - CP Vilafranca 2

El Cafès Novell CP Vilafranca visitava aquest dissabte a la tarda la pista del Manlleu en la 15ª jornada de la primera Divisió Nacional Espanyola. Els dos equips estaven separats per dos punts, però el Patí no ha pogut ampliar la diferencia en la classificació, i el Manlleu l’ha superat per un ajustat 3 a 2.

El partit ha començat molt malament pels de la Capital del Vi, i és que en el minut 1, un bola perduda en pròpia pista, ha fet que Aniol Mangas es presentés sol davant de David Arellano i ha fet al 1 a 0. A partir d’aquí el Patí s’ha refet i ha tingut les seves ocasions, però cap bola ha volgut entrar. En el minut dotze ha entrat Carles Rodríguez, que ha canviat la dinàmica del partit, i és que només entrar, un xut seu des de la frontal de l’àrea, s’ha estavellat al travesser de la porteria del Manlleu (el primer de 5 pals que ha tingut avui el Vilafranca). El partit anava avançant, i el Patí arribava amb molt de perill a la porteria osonenca. Per la seva banda el Manlleu, també tenia diverses ocasions en atac, però un encertat David Arellano, rebutjava el perill que li arribava.

En el minut 21, el Manlleu ha vist una targeta blava, la falta posterior l’ha llançat Carles Rodríguez, però la bola li ha estat desviada pel porter local. Tot just un minut després era el mateix Carles Rodríguez que ha vist la targeta Blava, i el Manlleu no ha desaprofitat l’ocasió i ha fet el 2 a 0. El Patí encara estava amb superioritat, i Biel Salvadó l’ha aprofitat per fer el 2 a 1, amb què s’ha acabat el prier periode.

A la represa els àrbitres han xiulat dos penals consecutius a al Patí per peus a dins l’àrea en el minut 7 i 8, pero els dos els ha aturat amb solvència David Arellano. En el minut 11, el Manlleu ha fet el seu tercer gol. Ha estat un cop dur pels Vilafranquins que poc a poc es refeien, però que han arribat a les 10 faltes. El Manlleu ha xutat la corresponent falta directa, però un esplèndid David Arellano, també l’ha aturat. El Patí arribava amb molt de perill amb jugades per la banda, però cap bola volia entrar. En el minut 21 els àribtres han xiulat un penal favorable al Cafès Novell, i el capità, Lluis Ferrer no ha fallat i ha posat el 3 a 2. Quedaven quatre minuts, i els de la Capital del Vi ho han intentat de totes les maneres, però no hi ha hagut sort, i amb el resultat de 3 a 2 s’ha acabat el partit.

Ara només toca pensar en el següent partit que serà dissabte davant el Calafell, serà un partit difícil, però el Patí ha d’intentar sumar , i on el el públic vilafranquí ha de donar el seu suport a l’equip.

CP MANLLEU: Garcia, Prat, P. Molas, Ballart, Mangas -cinc inicial- Bigas, Molas, P. Pujadas i R. Pujadas

CP VILAFRANCA: Arellano, Ferrer (1), March, A. Rodríguez, Vázquez – cinc inicial – C. Rodríguez, Martí, Salvadó