Rugbi

Victòria per mantenir-se al pom de dalt de Tercera Catalana

Imatges del partit del equip S16. Miquel

S16 SELVNG 24 – RC L'HOSPITALET 27

Nou partit emocionantíssim i disputadíssim per part dels s16 a la Sínia Batadet. Si la setmana passada, amb els barcelonins del CEU, la victòria va caure de la banda vilanovina, aquest passat cap de setmana fou l’Hospitalet qui s’endugué la victòria. Amb els visitants avançant-se en el marcador i mantenint la distància durant el primer temps, el XV vilanoví va mantenir-se dins del partit arribant a l’equador del matx amb un empat en el marcador. La igualtat era extrema, però va ser la indisciplina local la que va permetre els del Baix Llobregat d’endur-se la victòria gairebé per la mínima gràcies a un cop de càstig transformat a tres minuts del final.

SÈNIOR MASCULÍ SELVNG 49 – RC ANOIA 24

Tot i el marcador final, no va ser fins a la segona part del partit que el sènior masculí del Club va trobar el seu joc davant dels igualadins. Tot i avançar-se en el marcador gràcies a dos assajos no transformats, l’Anoia va passar per davant en el marcador a la mitja hora de joc per l’avantatge de la transformació del seu segon assaig (10-12, 30’). En el tram final, però, els joves entrenats per Felipe López van aconseguir dos assajos transformats que van permetre’ls anar-se’n al descans amb un 24 a 12 favorable. A la represa, els vilanovins van mantenir la tònica del joc de tres quarts i la rapidesa davant d’un rival més fort en melé. Victòria bonificada per mantenir-se al pom de dalt de tercera catalana.

Jornada de Rugby Femení

Les noies del Club participen en una nova jornada organitzada des de la FCR, aquest cop a la Teixonera, i adreçada específicament a les categories s16 i s18 en versió 7s; amb aquest format la Federació espera poder desenvolupar de manera progressiva el rugby femení. Les noies de blau cel van disputar bon partits, destacant a nivell de placatge i tempos de joc, i mostrant mica en mica la progressió necessària com a conjunt que esperem continuï en la bona línia mostrada en els darrers compromisos.