Tennis Taula

El CTT Vilanova segueix sumant

Redacció Vilanova i la Geltrú 13-02-2018 9:54 Lectures 953

El Vilanova guanya a Casernes 4-2 al Poblenou en una jornada sense sorpreses a la lliga i que els permet als vilanovins de seguir depenent d’ells mateixos, en aquesta segona volta.

No va ser fàcil el partit però i es va haver de treballar en tots els punts malgrat jugar amb un equip de la part baixa de la taula.

El partit es podia haver complicat en el primer punt que va resoldre Ivan Martínez 11-9 al cinquè set contra Quim Rimbau. Roger Miró contra Felix el guanyava com Hilari a Francesc i posava el partit coll amunt.

Ivan Martínez exercint de base guanyava a Miró, el juvenil d’Horta que no podia resoldre al seu favor els desempats.

A partir d’aquí el partit estava a les mans dels dos vilanovins en partits oberts que van saber resoldre. Francesc Conde en cinc sets amb Rimbau i Felix Avila en quatre sets i anant creixent quan avançava el partit.

Triomf en un partit amb molt a perdre i poc a guanyar, que els vilanovins van saber resoldre, pensant que els esperen més partits d’aquest estil abans dels duels directes amb els equips de dalt.

Els filials tornen a guanyar

Guanya el Vilanova B a primera provincial4-2 al Mollet amb 2p de Cepero i un de Marsal i Carmona. Partit incòmode amb un equip de baix resolt a favor. Es manté el segon lloc en empat amb Sallent. La propera jornada el 25 febrer partit decisiu contra Badalona.  

Triomf sense  cap concessió del Vilanova C a Sant Andreu 0-6. 2p De Sallant,Cereto i Milà d’un equip crescut desprès de guanyar al Sant Feliu. La patinada del Castelldefels aclareix una mica les posicions de dalt i l’average a favor amb el Sant Feliu fa que els vilanovins si no fallen tindran l’ascens a la seva ma. 

Jornada de descans del Vilanova D, que malgrat això segueix en fase d’ascens i amb 2 victòries d’avantatge a tercera provincial.

El proper cap de setmana s’aturen les lligues per la disputa del torneig estatal. El 24-25 Febrer tornen les lligues.

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament