Un gran primer quart dóna la victòria al CB ribes

El Bàsquet Ribes va superar el Sant Andreu gràcies a una molt bona primera part. L'equip va destacar-se de bon inici (9-0) i va anar augmentant l'avantatge durant tot el segon quart. A la solidesa ofensiva del primer període prop de l'anella de Yeison Colón i Marc Genesias s'hi va sumar la punteria d'Òscar Guiu i Adrià Miró, mentre tot l'equip treballava bé en defensa i al rebot. Només els errors en el tir lliure van frenar l'anotació ribetana (43-25).

Els rivals, ja en urgència per salvar la categoria, van intentar portar el partit a pista sencera, coneixedors que en estàtic no podrien aturar el joc interior ribetà. Val a dir que la proposta els va sortir bé. El partit es va accelerar, el Ribes va començar a perdre alguna pilota i tot i que anotava amb regularitat, el Sant Andreu va demostrar perquè porta setmanes competint contra tothom. Amb un joc ofensiu molt vertical i molta mobilitat defensiva - i sabent aprofitar el desencert ribetà en el tir lliure, 13/29 al final - va arribar a fregar la remuntada (59-52, minut 33), però aquí la bona direcció d'Adrià Miró i els punts de Yeison Colón i Guillem Ballús van mantenir a ratlla l'equip visitant.