Resum de la jornada del cap de setmana dels equips del SEL Vilanova

LFB – SEL VNG S14. Marc Santos

S14

LFB 12 – SELVNG 51

​Els joves entrenats per Àlex Monedero van disputar un intens partit a Cornellà, davant del Liceu Francès de Barcelona. ​Sempre per davant en el marcador i fent valer el seu joc a la mà, van arribar al descans amb un avantatge al marcador de 27 a 7 que mantindrien i augmentarien durant el segon temps amb la mateixa tònica de joc. Els alevins, d’aquesta manera, mantenen el coliderat amb el RC Torroella, rivals del proper matx.

Sènior Masculí

CARBONERS DE TERRASSA​ 7 ​– SELVNG 69​

Victòria a domicili de l'equip entrenat per Felipe López en el penúltim partit de la fase regular. Amb un primer quart d'hora de partit explosiu, els de blau cel van aconseguir quatre assajos amb dues transformacions que va pujar el 24 en la seva meitat del marcador; tot i aquest inici fulgurant, el conjunt vilanoví no va saber mantenir la continuïtat fins a l'inici del segons temps en què, tot i acabar amb catorze jugadors sobre la gespa de Can Jofresa, es van sumar set assajos més als aconseguits en el primer temps. Victòria bonificada i manteniment al pom de dalt.

​Veterans

FC BARCELONA – SELVNG

Els veterans del Club van tornar a la gespa per disputar un partit, aquest cop a la Teixonera de Barcelona, amb els veterans del Barça. Bones sensacions, bon partit, excel·lent col·laboració entre els dos combinats i un bon tercer temps van segellar el “retorn” dels veterans