Un bon triomf amb poc premi

La derrota del Cubelles així com el triomf per golejada de la Juve a Piera els fa dependre d’ells mateixos per acabar segons

UE Sitges – CF Cubelles. Eix

UE Sitges 2 – CF Cubelles 1

Ningú pot negar agradi més o menys el joc és que s’anava a jugar fora en equip, de nou aquest Sitges fidel al seu estil es va fer amb els tres punts davant un Cubelles que depenia d’ell mateix, una derrota els deixaria fora de la lluita per el segon joc, l’equip d’en Rafa Porras que la victòria no li assegurava res beneficiant més a l’equip que entrena Manel Rodríguez ja que guanyant a Piera depenien d’ells mateixos, es van desfer per segon cop en aquest campionat dels cubellencs en un enfrontament en que l’equip sitgetà va creure en tot moment.

El partit

Conscienciats del molt que es jugaven sortien els dos equips al terreny  de joc, l’equip de casa potser amb les idees més clares saben en tot moment al que jugaven, provant d’entrada amb un xut de Xavi Rodríguez que sortia fora, la lesió del porter Paco Llor en una topada fortuïta amb Alex Pérez començava a marcar el signe del partit pel Cubelles, s’avançava el Sitges en un robatori de pilota per part d’Alex Pérez amb remat final de Jonatan Durango a gol al minut 21, va poder empatar l’equip cubellenc al minut 44 de penal xiulat per l’àrbitre per unes mans de David Carrasco dintre del àrea, el llançament però, per part d’Adrià Robert, l’aturava per dos cops el porter del Sitges Ivan sent unes de les claus d’aquest enfrontament.

La represa és cert que el Cubelles donava un pas endavant amb més arribada, la tenia Molina al minut 50 però el seu cop de cap s’anava alt, Francesc Medina que no havia sortit amb el onze inicial per molèsties començava a escalfar per tenir els seu minuts, una falta treta magistralment per Adrià Robert serveix per que Capa guanyant l’esquena als defensors i de cap aconseguia l’empat al minut 59, faltava encara molts minuts podent canviar el guió del matx en qualsevol jugada. Una internada de Jonatan Durango amb canvi de ritme és objecte de falta per part de Capa en que l’àrbitre no dona avantatja i xiula mostrant la segona groga al defensor visitant deixant al seu equip en inferioritat, al minut 70 el llançament de Bernat magistralment dóna el segon gol pel Sitges, encara va poder fer el tercer Albert Barberà però el un contra un amb el porter David Rodríguez el refusava amb el cos, va pressionar de debò en els darrers instants els Cubelles arribant a la fi del matx amb el 2-1 al marcador.

UE Sitges: Ivan, David Carrasco, Xavi Rodríguez, (Ferran 74) Alex Pérez, (Marc Montaner 64) Pepe, Candel, Albert Barberà, Bernat, Jonatan Durango, (Albert Durango 80) Enric Bono, Marc Martínez, (Raul 64).

CF Cubelles: Paco Llor, (David Rodríguez 12) Molina, Biel Alonso, Capa, Xavi Pardo, (Francesc Madina 71) Jan Casas, Adrià Robert, Alin Iloie, Davi Kees, (Alan Enfandake 46) Jose Luis Pardo, (Miguel Sicília 80) Sergi Masana.

El Sitges rep aquest dissabte en el comiat de la temporada al municipal d’Aiguadolç davant la seva afició al Montserrat Igualada, l’hora d’inici les 17’30 hores.