Hoquei patins

El Patí guanya 3-0 al Barça en un partit on l’afició va gaudir d’allò més

Xavi Aragonès intenta superar un defensor per darrera la poreteria del Barça. Dídac Berlanga

CP Vilafranca 3 - FC Barcelona B 0

El Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi, va guanyar al FC Barcelona en el partit de la 3ª jornada de l’OKlligaPlata, davant d’un pavelló ple, amb quasi unes 500 persones que van gaudir d’allò més del joc ràpid i elèctric dels vilafranquins.

El partit va començar amb un cert domini del Barça, on mica en mica es va anar revertint la situació per passar a mans dels vilafranquins. Els locals anaven amb una marxa més amb un joc ràpid i ofensiu, que els joves jugadors del Barça intentaven seguir. En el minut vuit de partit el àrbitres van xiular penal a l’àrea del FC Barcelona, ocasió que el capità vilafranquí, Lluis Ferrer no va desaprofitar per avançar als de la Capital del Vi. Els àrbitres van anar carregant de faltes al Patí,i van ensenyar una targeta blava a Xavi Aragonès i un conseqüent penal a favor del FC Barcelona, que David Arellano aturava amb solvència, però el Barça, no es donava per vençut i buscava el gol de l’empat, però de nou, el porter vilafranquí i una bona defensa no es van deixar sorprendre i van tenir el partit controlat en tot moment. Amb el resultat de 1 a 0 es va arribar al descans.

A la segona part, el Cafès Novell va voler controlar al partit, i amb serenitat va deixar passar els minuts, tot creant clares ocasions de gol, i en el minut vuit, un xut d’Arnau Ribas, el para el porter barcelonista, però el rebot se li escola a la porteria posat el 2 a 0 en el marcador. Ara si que ja semblava que la tranquil·litat arribava al pavelló. L’entrendador visitant per intenta reaccionar va anar fent canvis constants en els seus jugadors, però aquests no estaven encertats de cara a gol. El Patí tenia les seves ocasions, doncs Xavi Aragonès estrellava una bola a la creueta de la porteria barcelonina i Enric Martí i Gabriel Villares tenien diverses ocasions d’u contra u, que no van poder materialitzar. Però a manca de 10 minuts, una nova jugada conflictiva dins l’àrea del Barça va acabar amb un penal favorable als interessos vilafranquins, que de nou el capità Lluis Ferrer va transformar en el tercer gol dels vilafranquins. A partir d’aquest moment, l’entrenador del Barça, va ordenar als seus jugadors a fer pressió a tota la pista per intentar recuperar alguna bola i poder així tenir alguna ocasió de gol, però els homes de Francesc Bargalló es van sortir molt bé de la pressió i el marcador no va canviar, i amb el 3 a = es va acabar un partit molt ben treballat per part del Cafès Novell, que es situa al capdavant de la classificació.

CP VILAFRANCA: Arellano, Aragonès, Ribas (1), Ferrer (2) i Vázquez –cinc icnicial- Villares, E. Martí, G. Martí, Torres i Quintana.

FC BARCELONA: Edo, Badia, Vila, Miguélez, Gonzalez, -cinc inicial- Joseph, Grau, Ordóñez, Gabarró i Almerich