Punt positiu

L’equip sitgetà debuta per tercer any consecutiu a camp contrari sumant, amb dos victòries i un empat

• Toni Muñoz |
  • 03-09-2018

Aquest no és el camí

De ben segur que el Vilanova ni és tan dolent com ha semblat avui fonamentalment a la segona part, ni serà tan bo quan guanyi el primer partit.

• Eduard Calabria |

Un bon triomf per tancar la pretemporada

La decisió sorprenent de l’àrbitre al mostrar la segona groga a Marc Martínez deixa al Sitges en inferioritat des de el minut 34

• 28-08-2018

Capaços de tot

Queden ja doncs poques hores perquè l’esfèrica comenci a rodar, i cal una vegada més conscienciar-se que un club, qualsevol entitat, no funciona per si sola, ni s’alimenta de l’aire del cel

L’àrbitre protagonista

Aquests partits de pretemporada s’ha de tenir ben clar, que estan per rodar l‘equip i fer proves, on el resultat és el de menys malgrat que tothom vol guanyar

• 26-08-2018

Derrota inoportuna

Als de Xavi Hereu li remunten un 0 a 2 els locals en els darrers tres minuts del temps reglamentari

• 22-08-2018

Amb la maquinària ben engreixada

El CF Vilanova ultima la recta final de la seva preparació (resta sols un partit el dissabte vinent a El Vendrell contra l’equip local) i ahir ho va fer per consolidar els coneixements desenvolupats en partits anteriors