Massa càstig

Sorprenent però real, l’equip de Xavi Hereu rep els quatre gols en la darrera mitja hora del matx

• Toni Muñoz |
  • 19-12-2018

Un triomf del tot esperat

L’equip de Victor Doñate fa els quatre gols en els primers 20 minuts de la primera meitat

• 18-12-2018

Punt valuós

L’equip sitgetà iguala un 0 a 2 en tres minuts a la segona meitat, acabant empatant a tres en el darrer sospir amb nou jugadors al camp

• 05-12-2018

Un bon final

L’equip de Victor Doñate segueix ferm a camp contrari sumant 16 punts dels 21 disputats

• 04-12-2018

Al 94, de penal i amb 10

Gran victòria de nou lluny de l’estadi i que fa bo el punt aconseguit contra el Mollerussa i que acredita una vegada més que el Vilanova juga millor els partits de fora que no pas al de casa

• Eduard Calabria |
  • 02-12-2018

Derrota desesperant

L’equip de Xavi Hereu gaudeix d’ocasions per guanyar i golejar però un gol visitant al 83 els sentencia