L’equip de Xavi Hereu trenca una dinàmica de dos derrotes consecutives

• Toni Muñoz |
  • 03-10-2018

Els tres punts es decanten pel Sitges al darrer instant

L’equip sitgetà guanya el dos darrers derbis al de Toni Salido, en el darrer, al Municipal d’Aiguadolç, perdien per 0 a 1 i al minut 90 el remuntaven amb els gols de Yago i Alex Pérez

• 02-10-2018

Descosit amb els mateixos defectes

Els de Xavi Hereu jugant en horari poc habitual amb dos gols encaixats a la segona meitat cauen amb un Turó que suma els tres primers punts

• 25-09-2018

Reacció victoriosa

L’equip sitgetà que juga el seu segon derbi comarcal consecutiu suma els tres primers punts en el dia dels primers minuts de la nova incorporació Xavi Aroca

• 24-09-2018

Correctiu a Sant Boi

L’equip de Xavi Hereu es sorprès amb gols al camp d’un Ciudad Cooperativa que ressuscita contra l’equip sitgetà

• 19-09-2018

Més que tres punts en joc

Un primer enfrontament comarcal molt especial pels dos tècnics ja que a la darrera temporada el Victor entrenava al Olivella i el Rafa l’equip sitgetà

• 14-09-2018
Tercera Catalana grup 10

Un bon final en un partit boig

Ferran Pérez amb tres gols dona el triomf en un partit que sempre es van posar per davant els de Xavi Hereu

• 04-09-2018

Punt positiu

L’equip sitgetà debuta per tercer any consecutiu a camp contrari sumant, amb dos victòries i un empat

• 03-09-2018

Un bon triomf per tancar la pretemporada

La decisió sorprenent de l’àrbitre al mostrar la segona groga a Marc Martínez deixa al Sitges en inferioritat des de el minut 34

• 28-08-2018

Derrota inoportuna

Als de Xavi Hereu li remunten un 0 a 2 els locals en els darrers tres minuts del temps reglamentari