Elaborador dels caves Torrents Carbó des de 1932. Cursos de tast, tallers de tast, Celler, vins, caves, licors, olis d'oliva, vinagres, patés, mermelades, xocolates, embutits, formatges, i productes delicatessen ideals per maridar amb un bon vi.

Informació de contacte

Celler Can Pujol S.L. és una empresa familiar que elabora i ven productes de gran qualitat, com vins, caves, olis i vinagres. 

Ens enorgullim de tenir una llarga tradició familiar en la producció de vins i caves de gran qualitat amb raïms de les nostres pròpies vinyes. Des de 1932 treballem en l'elaboració d'uns productes que contenen l'essència del sol mediterrani.

BOTIGUES

Vins, caves, licors, olis d'oliva i vinagres són els productes bàsics que fem i venem. A la nostra botiga trobarà també el millor pernil i les olives més gustoses per acompanyar una copa de vi.

Vol embolicar per regal l'ampolla de Cabernet Sauvignon que acaba de comprar? Nosaltres ens n'encarreguem! Busca una cistella o un lot de Nadal amb productes de primera qualitat? Per a nosaltres serà un plaer oferir-li productes d'allò més bons.


CELLER CAN PUJOL - VILANOVA
C/ Albert Salvany i Bertran,7-9
08800 Vilanova i la Geltrú
Tel. 93 893 15 35

 

 

Data ùltima actualització: 15/01/2017

Comparteix-lo

Captura aquest codi QR amb el teu mòbil i porta a mà sempre aquesta informació

Informació sobre els codis QR

Empresa associada a