Cultura » Acadèmies i idiomes

 1. 1

  WORLD LINK EDUCATION

  Plaça Pau Casals 3 , Vilanova i la Geltrú

  Acadèmia d’idiomes al centre de Vilanova. Professors qualificats i experimentats. Personalitzem el teu curs i ens adaptem a tu. Oferim tota mena de cursos en un ambient familiar que ens permet una atenció personalitzada.

 2. 2

  AULA CENTRE D'ESTUDIS

  C. Havana, 14 (entrada per plaça Ricard) , Vilanova i la Geltrú

  Centre d'estudis amb 15 anys d'experiència en ensenyament: reforç de primària, ESO, batxillerat i universitat; graduat d'ESO; accés a cicles de grau mitjà i superior (puntuació extra); accés a universitat; tècniques d'estudi i atenció a NEE.

 3. 3

  ESCOLA CATALANA DE MASSATGE

  Carrer de l'Aigua 153 , Vilanova i la Geltrú

  CURSOS, MASSATGES, TRACTAMENTS, RECUPERACIÓ

 4. 4

  CAMPUS ACADÈMIA

  Av. Garraf, 1 , Vilanova i la Geltrú

  Som un centre de formació amb una trajectòria de 20 anys d'experiència. Integrat per un equip pluridisciplinar, amb una àmplia experiència en l'àmbit docent que ens permet oferir una formació de qualitat i adaptada a les necessitats de l'alumnat.

 5. 5

  GLOBAL CONNECT IDIOMES

  C/ Sant Pau, 23 - Rambla Principal, 7 , Vilanova i la Geltrú

  Global Connect és una innovadora escola d'anglès que treballa amb professorat nadiu i amb una metodología innovadora i comunicativa. Impartim cursos per a infants, joves i adults. Per a més informació, TRUCA'NS!

 6. 6

  JUMP THE GAP IDIOMES

  Pelegrí Ballester 40 , Vilanova i la Geltrú

  L'escola JUMP THE GAP pretén atendre als alumnes de forma individualitzada, procurant que es sentin reconeguts i valorats, ja que és molt important acompanyar en tot el camí de l'aprenentatge.

Mapa amb els resultats
Segueix el tauler Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú 2015 de EIX DIARI en Pinterest.
PUBLICITAT
PUBLICITAT