Venta de verdures i fruites de collita pròpia. Adherits a la xarxa de venda de proximitat. Parada número 60 del mercat del centre de Vilanova i la Geltrú.

Informació de contacte
  • Plaça de Soler i Carbonell, parada 60
    08800 Vilanova i la Geltrú
  • Matins: de dimarts a divendres de 8 a 14h; dissabtes de 7 a 14:30h.
    Tardes: dimarts i divendres de 17:00 a 20:30h.
  • suscarreras@hotmail.com
  • 660611994 | 938950256

Els nostres punts de venda:

·         Mercat Municipal de Vilanova i la Geltrú

·         Mercadal dels divendres a Cubelles, parada Núm. 1  de 8h a 13h.  

Aquestes son les receptes que us proposem per els productes d' aquesta temporada blush

Truita de pa perdut (sec) amb alls tendres i herbes de l’hort

Ingredients per a 4 persones: 

• 4 alls tendres picats a trossos petits 
• 4 ous 
• 8 llesques de pa del dia abans 
• 4 culleradetes picades finament d’estragó, julivert, cerfull i cibulet 
• sal i pebre 
• oli d’oliva

Preparació:

Escalfeu l’oli en una paella i saltegeu-hi els alls tendres a foc moderat fins que estiguin cuits. Retireu-los. Fregiu lleugerament les llesques de pa pels dos costats. Retireu-les. Bateu els ous en un bol i afegiu-hi les herbes picades, els alls, la sal i un xic de pebre. Aboqueu-ho a la paella (traient abans, si és necessari, l’oli sobrant). Quan l’ou comenci lleugerament a quallar, afegiu-hi el pa a sobre amb molta cura. Doneu la volta a la truita, com si fos una truita de patates. Serviu-la amb un plat calent. S’ha de menjar al moment. Nota:  És una bona manera d’aprofitar a taula el pa perdut amb un resultat nutritiu, apetitós i divertit.

 

Recepta de Calamars amb carxofes

Ingredients per a 4 persones:

  • 500 grams de calamars nets
  • 2 kg de carxofes
  • 200 grams de tomàquet triturat
  • 3 grams d’alls
  • Julivert, Sal, Farina i Oli

Preparació

  1. Preparar les carxofes. Cal treure les fulles externes i les puntes dures, deixant només els cors. Els cors els tallem en 6 parts. Els salem, enfarinem i fregim. Reservem.
  2. Netejarem els calamars. Separem les potes del cos i retirem les vísceres i la zona de la boca. Posteriorment els tallem a rodanxes. Passar els alls per la batedora, amb el julivert i una mica d’oli.
  3. En una paella amb oli, posem els calamars trossejats i els saltejarem a foc viu. Els retirem i fregim el tomàquet en el mateix l’oli. Un cop fregit afegirem els cors de les carxofes, els calamars ja saltejats, una mica de farina, i la picada que hem fet amb els alls, el julivert i l’oli. Cal deixar coure uns 3 minuts.
  4. Corregir de sal i a continuació, servir.

Uns bons acompanyaments pels calamars amb carxofes són una bona amanida verda variada, patata bullida i/o arròs blanc.

Data ùltima actualització: 28/12/2017

Comparteix-lo

Captura aquest codi QR amb el teu mòbil i porta a mà sempre aquesta informació

Informació sobre els codis QR

Empresa associada a