Empresa especialitzada en la creació i distribució de lots, paneres i regals de Nadal. Distribuïdors de la firma Martí Regal.

Informació de contacte

La nostra marca,
és molt més que un nom

Amb més de 25 anys en el sector de cistelles i lots de Nadal, hem anat creixent i aprenent any rere any per a poder donar un excel·lent servei a tots els nostres clients.

Junt amb Martí, empresa amb 50 anys d’experiència en el sector, disposem d’una logística per a tota Espanya i comptem amb un valor humà altament qualificat, juntament amb professionals independents que col·laboren amb nosaltres.

En les nostres noves instal·lacions de magatzems i oficines, podem oferir un servei personalitzat per a totes les necessitats dels nostres clients, amb una cobertura per tot el territori nacional, així com enviaments a qualsevol part del món.

Amb una orientació cap a un segment mitjà-alt en el mercat, la qualitat dels productes que oferim i les nostres exclusives presentacions ens diferencien dels nostres competidors i és el motiu pel qual cada Nadal els nostres clients ens renoven la seva confiança, essent la nostra raó de ser.

Data ùltima actualització: 28/09/2017

Comparteix-lo

Captura aquest codi QR amb el teu mòbil i porta a mà sempre aquesta informació

Informació sobre els codis QR

Empresa associada a