Retolació, vinils decoratius, disseny, impressió i serigrafia.

Informació de contacte

 

Trama neix al 2007 de la unió de diversos professionals de diferents camps amb clara orientació i formació en solucions gràfiques.

 

Inicialment, comença la seva activitat com empresa de disseny gràfic, un any més tard incorpora a la seva maquinaria l’impressió digital, i al següent any decideix fer una inversió important incorporant a la seva estructura, maquinaria d'última generació per fer personalment la retolació.

 

Avalats per les peticions dels seus clients, l'any passat, incorpora una nova secció, adequant una part del nostre taller al mon de la serigrafia i la sublimació, amb maquinaria pròpia. www.modatrama.com

 

A Trama hi trobaràs:


- Un equip de treball que li agrada el que fa.
- Professionals seriosos i innovadors.
- Persones acostumades a donar el màxim de elles mateixes fins a la seva plena satisfacció.
- I perquè inventen i reinventen fins a aconseguir el millor resultat.

 

Fabriquem rètols, cartells per a tot tipus d'empreses i també els col·loquem igual que fem integrals per als nostres clients amb plaques informatives de metacrilat, acer inoxidable, llautó i alumini tant retolades amb vinil de tall com amb impressió digital.

 

Impressió de banderoles, lones, tanques, displays, roll-ups i impressions sobre cartró ploma, PVC, foam; proporcionem lletres corpòries de poliuretà, acer inoxidable, PVC...Il.luminació amb leds, fluorescents...

 

Tenim un gran catàleg sobre vinils decoratius, vinils per a sòls, per a parets, per a restauració de mobles, objectes, etc.

Personalitzem electrodomèstics, ordinadors, mobles amb impressions o vinil de tall.

 

La nostra oferta en cartelleria tant per immobiliàrias com per a persones físiques és molt ampli, podent-ho adaptar a les seves necessitats tant en els textos com en colors i logos. Els materials per als mateixos són molt variats, resistents a la climatologia i amb una àmplia gamma de preus.

A part de la nostra secció de retolació, tenim la secció d'impressió i disseny, amb catàleg de targetes i logotips, impressió de flyers, díptics, catàlegs, pòsters...

 

A més de la nostre secció de serigrafia, estampació de samarretes, polos, roba laboral, samarretes tècniques esportives, amb número i nom, amb tècnica de serigrafia, vinil o sublimació.

 

Data ùltima actualització: 20/12/2016

Comparteix-lo

Captura aquest codi QR amb el teu mòbil i porta a mà sempre aquesta informació

Informació sobre els codis QR

Empresa associada a