Patinatge

Quatre patinadores del CP Calafell al campionat de Catalunya de figures obligatòries

Redacció Calafell 13-04-2015 09:07

Eix. Campionat de Catalunya de figures obligatòries

PUBLICITAT

El Club de patinatge artístic Mollet del Vallès ha acollit el Campionat de Catalunya de la modalitat figures obligatòries, on han participat quatre patinadores del Club Patí Calafell.

A la categoria sènior la Virginia Sánchez, s’ha classificat dotzena, a la categoria júnior, la Ingrid Espinosa ha quedat catorzena i la Sílvia Miravent quinzena, i a la categoria cadet la Maria Miravent ha aconseguit la onzena posició  i una puntuació que li permet classificar-se pel Campionat d’Espanya que  organitzarà el club gironí Foment Deportiu Cassanenc, el 27 i 28 de juny.

Resultats del club a la 2a fase comarcal de patinatge dels jocs esportius escolars

El Club Patinatge Artístic Vendrell ha acollit dissabte 11 d’abril la segona fase Comarcal de Patinatge artístic dels Jocs Esportius escolars de Catalunya. Les proves organitzades pel Consell Esportiu del Baix Penedès s’han celebrat al Complex poliesportiu municipal Club tennis Vendrell i han comptat amb una cinquantena de patinadors baix penedesencs del Club Patinatge Artístic Vendrell, del Club Patí Banyeres i del Club Patí Calafell.

Les puntuacions individuals de dissabte s’han sumat a les que es van obtenir a la primera Fase celebrada el passat mes de març a Calafell, resultant així les següents classificacions definitives dels patinadors del C.P.Calafell.

INFANTIL C
1. TANIA RENTERO CONTRERAS

ALEVÍ C
2. CELIA HIERRO CHACÓN

BENJAMÍ A
2. SASCHA DANIELA TIFFINGER

PREBENJAMÍ A
1. LAIA DURAN GIRALDEZ
2. MARC MULLERAS SARMIENTO
3. NATALIA DEL VALLE MINGO

PREBENJAMÍ B
3. LUCIA HIERRO CHACÓN

PREBENJAMÍ C
1. LUCIA SOLIS GARCIA
2. MARTA ESCOLÀ DELGADO
3. PAULA MARTINEZ GRIFOLS

PUBLICITAT

Comentaris


PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon