Patinatge Artístic

El Xou Petit i el Juvenil del CPA Vilanova, amb plaça al Campionat d'Espanya 2017

Redacció Vilanova i la Geltrú 08-02-2017 03:53

El Xou Petit i el Juvenil del CPA Vilanova amb plaça al Campionat d'Espanya 2017. EIX

Les ciutats de Lleida i Alcoi seran les seus dels dos esdeveniments esportius, que se celebraran al març

PUBLICITAT

El Xou Petit del Club Patinatge Artístic Vilanova – La Fundació competirà al Campionat d'Espanya de Grups Xous 2017, que se celebrarà a Lleida el primer cap de setmana de març.

L'equip format per Lydia Carrasquilla, Júlia Granero, Paula Martos, Neus Tinoco, Meritxell Bachero, Lucia De Pedro, Jara Leyva, Nerea Martín, Mònica Pascual, Carla Sanabra i Mari Carmen Garcia, competirà amb la coreografia Selvatge, que li va valer la quarta plaça del Campionat territorial de Barcelona, celebrat a Vilanova i la Geltrú fa unes setmanes i també al Campionat de Catalunya, celebrat aquest cap de setmana a Girona.

D'altra banda, l'equip Juvenil format per Aina Calderer, Maria Fabregat, Ariadna Gironés, Melanie Grasso, Celia López, Georgina Martínez, Foix Morgadas, Sara Múñoz, Aina Roglan, Lydia Carrasquilla, Júlia Granero, Paula Martos i Neus Tinoco, competirà al Campionat d'Espanya que se celebrarà els dies 25 i 26 de març a la ciutat d'Alcoi. El grup repetirà la coreografia A contra corrent, amb la qual han obtingut la cinquena posició al Campionat territorial de Catalunya.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon