Esport escolar

700 alumnes de primària realitzen Jocs Cooperatius a la platja de Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-05-2017 05:48

700 alumnes de primària realitzen Jocs Cooperatius a la platja de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

L'activitat està coordinada pel Consell Esportiu del Garraf en col·laboració amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova

PUBLICITAT

Durant tot el mati, 700 nens i nenes de 3r i 4t de primària de diferents escoles de la comarca s'han trobat a la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú per participar en l'activitat Jocs Cooperatius a la platja.

Una proposta coordinada pel Consell Esportiu del Garraf que té com a objectiu donar a conèixer entre l'alumnat una proposta alternativa d'esport, desvinculada a qualsevol connotació competitiva, en estreta vinculació amb la resta de companys i companyes, i en un entorn natural i de fàcil accés com és la platja.
D'aquesta manera, s'intenta aconseguir una jornada lúdica – esportiva on tots els grups participants interrelacionin els uns amb els altres.

La trobada d'avui és la cloenda a un treball que prèviament s'ha realitzat a l'aula de les diferents escoles, mitjançant un dossier on s'explica la dinàmica dels diferents jocs que s'han hagut de posar en pràctica, en 8 rotacions de quinze minuts.

Pel que fa a la participació vilanovina enguany hi han assistits l'alumnat de les escoles Aragai, Ítaca, La Ginesta i Arjau.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon