Patinatge

Un 26è festival de patinatge històric

Redacció Calafell 19-12-2017 09:04

Festival de la secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell. Eix

El passat 16 de desembre es va celebrar el tradicional festival de la secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell

PUBLICITAT

Aquesta fita anual és la presentació en públic les esportistes de la secció i un reconeixement dels mèrits de les patinadores de categoria que han destacat durant la temporada. El festival també és una cita esperada pels amants del patinatge de la comarca, que van acudir a un pavelló Joan Ortoll més ple que els darrers anys, per gaudir de les actuacions individuals i de les coreografies grupals.

Les patinadores del Patí Calafell que han fet actuacions individuals han estat la infantil Noa Fernández, les cadets Laura Planas i Lucia Ruiz, les juvenils Elvira Chertó i Maria Miravent i la sènior Núria Ollè.

Enguany diem que el festival ha estat històric per la temàtica escollida, el grup d’iniciació ha interpretat una coreografia inspirada en l’antic món grec; el grup de debutants ha fascinat amb un xou inspirat en la civilització egípcia; i l’ovació més intensa de la tarda se l’ha endut el grup de categories interpretant una espectacular i difícil coreografia sobre l’antiga Roma.

El festival ha comptat amb les actuacions d’altres clubs convidats, en concret del Club Patí Montbrió del Camp, del Club Patinatge Artístic Esplugues, del Club Esports Roda de Berà, del Club Patinatge Artístic Monjos i del Club Patí Salou.

En la cloenda del festival la junta de la secció de patinatge ha agraït la feina de les entrenadores amb l’entrega d’uns rams de flors,  amb la presència de l’alcalde Ramon Ferré i de la regidora d’Esports Teresa González.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon