Patinatge Artístic

Èxit del CPA Vilanova al Campionat de Catalunya de xous amb passi directe al Campionat d'Espanya

Redacció Vilanova i la Geltrú 20-02-2018 04:35

Èxit del CPA Vilanova al Campionat de Catalunya de xous amb passi directe al Campionat d'Espanya. CPA Vilanova

El Xou Petit i el Juvenil aconsegueixen el passi directe al Campionat d’Espanya que se celebrarà durant el mes de març a Astúries i a Alcoi respectivament

PUBLICITAT

El Club Patinatge Artístic Vilanova Vilanova-La Fundació ha aconseguit classificar-se per al Campionat d’Espanya de grups Xou després d’haver competit amb èxit al Campionat de Catalunya celebrat a Reus, durant el cap de setmana. Tant el Xou Petit amb la seva proposta ‘Esmena XVIII: la llei seca! Com el Xou Juvenil, amb la coreografia ‘Jean Valjean’ han revalidat la bona actuació del Campionat Territorial de Barcelona, aconseguint amb una meritòria sisena posició superar el CPA Tona i l’APA Folgueroles, que a la Territorial de Barcelona s’havien situat per davant del Xou Petit i del Juvenil. Els equips de Tarragona i Girona però no perdonen, copant els podis en ambdues categories.

El CPA Vilanova ha apostat aquesta temporada per fer un salt en el temps amb dos espectacles sorprenents i de qualitat. D’una banda, el Xou Petit amb la posada en escena d’’Esmena XVIII: la llei seca!’ ens trasllada a l’Amèrica dels anys 20 del segle passat, on la prohibició de vendre, importar i fabricar begudes alcohòliques, establerta per l’Esmena XVIII a la Constitució dels Estats Units, obligava la gent a cercar solucions imaginatives i fora de la llei per distribuir-ne i consumir-ne. El Xou Petit, format per Meritxell Bachero, Lydia Carrasquilla, Maria Carmen Garcia, Ariadna Gironès, Júlia Granero, Paula Martos, Mònica Pascual i Neus Tinoco, sota la direcció tècnica de Toni Garcia i Mari Carmen Garcia, aconsegueix recrear l’ambient de clandestinitat, enginy i suborns propis de l’Amèrica dels gàngsters i del crim organitzat dels anys de vigència de l’Esmena XVIII.

D’altra banda, l’equip Xou Juvenil amb el seu particular ‘Jean Valjean’, personatge principal de ‘Els Miserables’, ens transporta a la França prèvia a la revolució francesa posant de manifest  la injustícia d’una societat, que és capaç d’enviar un home a la presó durant 19 anys per haver robat pa per alimentar la seva família. A través d’aquest personatge històric, l’equip format per Aina Calderer, Berta Domenech, Ot Font, Melanie Grasso, Cèlia López, Georgina Martínez, Foix Morgades i Aina Roglan i, sota la direcció tècnica de Toni Garcia i Maria del Carmen Garcia, evidencien la crueltat d’una societat en crisi que haurà d’afrontar amb posterioritat profunds canvis polítics i socials.

La propera competició dels grups xous arribarà durant el mes de març. El Xou Petit disputarà el 9 i 10 de març el Campionat d’Espanya que se celebrarà a Astúries, mentre que el Xou Juvenil competirà a Alcoi amb la resta d’equips de la seva categoria de l’estat espanyol, el 23 i 24 de març d’enguany.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon