Rugbi

Torna la millor lliga de rugbi

Rafa Linares Olivella 08-01-2019 06:10

Rugbi Nova Olivella. Eix

PUBLICITAT

Després del parèntesis de Nadal la millor lliga de rugbi torna a posar-se en marxa al 2019. Un cap de setmana ple de rugbi, pels més aficionats, amb un sènior a Sitges amb el derbi del Garraf (tercera jornada, de segona catalana), RC. Sitges B vs. Combinat sènior a les 12:30h, a Santa Bàrbara. Un Sitges que després de dues jornades amb una victòria i un empat es troba a la setena posició i un Combinat que amb dos punts es troba a la desena posició, a prop del descens. Emoció assegurada al derbi.

El Sub18 en hores baixes, vuitè amb 0 punts, cuer després de cinc jornades s’enfrontarà a casa, a la Sínia Batadet, amb el líder de la categoria (sisena jornada, primera catalana), el CR. Sant Cugat A, amb 24 punts a la classificació. Un partit molt difícil pels del Garraf, on les opcions no son gaire positives. Tindran que jugar al 100% i esperar que el St. Cugat no tingui el dia.

El Sub16, desè a la lliga amb 0 punts després de la durà derrota abans de vacances al camp del FC. Barcelona per 71 a 5. Encara la segona jornada de lliga de primera jugant a casa a les 13:30h, buscant els primers punts de l’any i de la lliga. Recupera totes les baixes que els van fer anar a Barcelona amb només 17 jugadors. Axel i Manel, del Rugbi Nova Olivella, tornaran a l’equip després de les lesions i baixa per malaltia a la primera jornada.

I el Sub14 que després de tres jornades a tercera catalana amb 2 punts i vuitè a la lliga, amb dues derrotes i un partit ajornat contra el UE. Santboiana B, intentarà donar la primera alegria de la lliga, aquest dissabte, a les 12h, a la seva afició, a la Sínia Batadet, enfront de la sorpresa de la lliga, el Cat. Central, tercer, amb 10 punts.

Un cap de setmana ple de rugbi, on no faltarà emoció, de derbi, partit contra el líder i primeres victòries a la lliga. Un dissabte complert.

L’escola no entrarà en acció fins el cap de setmana de 19 de gener.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon