Equipaments

Les obres d'ampliació del pavelló de la Gamba, a Vilafranca, començaran al març i doblaran l'espai esportiu

Redacció Vilafranca del Penedès 08-01-2019 06:17

Presentació del projecte d’ampliació i reforma del pavelló de la Gamba. Ajuntament de Vilafranca

La reforma de l'equipament permetrà més espai per a pràctica esportiva amb la possibilitat de fer tres partits de competició simultanis

PUBLICITAT

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat de la regidora d’Esports Anna Doblas i el regidor de Serveis Urbans Josep M. Martí, ha presentat el projecte d’ampliació i reforma del pavelló de la Gamba, considerat prioritari pel Govern municipal: “és una obra necessària. La zona esportiva s’ha anat millorant i ampliant, però calia aquesta reforma que permetrà més espai per a pràctica esportiva amb la possibilitat de 3 partits de competició simultanis”.  El nou projecte ampliarà a més del doble l’espai d’ús esportiu actual, amb la disposició de tres pistes per a competició i ampliació de la graderia de públic amb capacitat per a 300 espectadors.

El regidor de Serveis Urbans va explicar que el projecte proposa la construcció d’un nou edifici de volumetria aïllada, situat darrera del pavelló de La Gamba, dins del sector d'equipaments de la zona esportiva, separat del mateix per un pati que connectarà els dos edificis. L’accés serà a través del vestíbul del pavelló actual, i des d’aquest vestíbul, en planta baixa, s’accedeix al passadís de distribució dels vestuaris i a l’escala que dona accés a les grades dels dos espais esportius. Martí va destacar que el pavelló es “una construcció d’un complex esportiu de primer ordre i amb capacitat per acollir qualsevol competició oficial”, i va exposar que, amb una inversió de 3.342.737 euros, hi haurà un total de 3.348 m2 construïts amb 3 pistes, 8 vestidors i una grada amb capacitat per a 300 persones. Aquest equipament acredita la màxima qualificació en aspectes de sostenibilitat i d’eficiència energètica, prioritzant la utilització de materials inerts, de reciclatge i integrant sistemes d’estalvi energètic.

La regidora d’Esports, Anna Doblas, va informar que el mes de març s’iniciaran els treballs del nou pavelló esportiu de Vilafranca, amb una durada prevista d’un any.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon