3.000 euros en premis al Concurs de Tast de Vins a Cegues del Marejol

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-01-2019 11:35

Imatge de la 5a edició del concurs . Pixel

PUBLICITAT

La sisena edició del Concurs de Tast de Vins a Cegues per parelles del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, consolidat ja com un dels més importants de Catalunya, reunirà un màxim de 90 parelles el proper dilluns 18 de febrer. Es tastaran un total de 8 vins (escumosos, blancs, negres i un especial). Enguany es repartirà la xifra rècord de 3.000 euros en premis. El primer premi serà de 1.500 euros en vins.

La segona parella classificada s’endurà 1.000 euros en vins, i 500 la tercera. El restaurant del Passeig de Ribes Roges de la capital del Garraf oferirà un catàleg on escollir els vins per aquests imports. Enguany la inscripció es cobra a 100 euros per persona. S’hi esperen les millors parelles de tast de vins a cegues de Catalunya, i també hi haurà participació internacional.

Com en els darrers anys es donarà a tastar un novè vi. Qui l’encerti completament s’endurà una ampolla de cadascun dels vins del concurs. En el cas que no l’encerti completament ningú, qui més s’hi acosti serà premiat amb una ampolla de l’escumós Clàssic Penedès Colet Gran Cuvée 2015 en format Matusalem (6 litres / 8 ampolles) del celler Colet de Pacs del Penedès.

El més important del concurs, segons el responsable del celler del restaurant El Marejol, Jose Gallego, és “el bon ambient que s’hi viu i que hi participen des d’empresaris de vivers de vinya a enòlegs, sommeliers, clients del restaurant i aficionats del món del vi”.

Abans del concurs, que s’iniciarà a les 20.15 hores, el Consell Regulador de la DO Penedès oferirà un tast dels seus vins punters. La inscripció (que s’ha de formalitzar a través del correu electrònic restaurantmarejol@restaurantmarejol.com) es mantindrà oberta fins que s’esgotin les places disponibles. Les inscripcions s’atendran per ordre d’arribada. En aquesta sisena edició hi col·laboren la DO Penedès i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon