Capital Expansió

L'Institut Català de Finances inverteix 1,3 MEUR en l’empresa penedesenca de producte fresc fumat Reyes Varón

ACN Sant Jaume dels Domenys 10-01-2019 04:39

Reyes Varón. Reyes Varón

L’empresa dobla la capacitat productiva a Catalunya i adquireix la societat Benfumat

PUBLICITAT

El fons Capital Expansió de l’Institut Català de Finances (ICF) ha invertit 1,3 milions d’euros en l’empresa catalana Reyes Varón, que es dedica a la transformació i comercialització de producte fresc fumat, principalment salmó i bacallà. La companyia, amb seu a Sant Jaume dels Domenys, té capacitat per produir 550 tones l’any i està especialitzada en la importació de salmó noruec, que processa i comercialitza. L’operació s’ha instrumentalitzat a través d’un préstec participatiu convertible per import d’1,3 milions d’euros que ha acompanyat una ampliació de capital dels actuals accionistes.

Arran d’aquesta inversió, l’empresa doblarà la seva capacitat productiva amb la creació de noves línies de producció. A més, ha adquirit la societat Benfumat, la qual cosa li permetrà incrementar la seva cartera de productes, penetració al mercat i convertir-se en un dels principals actors de mercat en aquest segment d’alimentació, segons informa l’ICF. Reyes Varón és una empresa familiar que va néixer el 1993 i que, des del 2017, està gestionada per Collins Capital.

Al seu torn, Capital Expansió és un fons de capital risc, creat per l’ICF, dirigit a pimes en fase creixement. Aporta recursos propis a les companyies a través d’ampliacions de capital o de productes financers de quasi capital -préstecs participatius convertibles- amb un volum d’inversió a partir d’un milió d’euros per operació que, aviat, s’ampliaran fins a cinc.

Les inversions es fan en empreses amb activitat a Catalunya i amb un volum de facturació superior als quatre milions d’euros, amb l’objectiu d’impulsar el seu creixement, internacionalització i facilitar l’adquisició d’altres companyies.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon