Campionat patinatge

El Xou petit del CPA Vilanova a punt per al Campionat de Barcelona

CPA Vilanova Vilanova i la Geltrú 22-01-2019 07:22

Xou Petit Temporada 2018-19. Leire Gutiérrez

El Complex Esportiu Municipal Isaac Gálvez acull aquest cap de setmana més de 400 patinadores i patinadors en el Campionat de Barcelona, classificatori per al campionat de Catalunya, que se celebra a Vilanova i la Geltrú

PUBLICITAT

El Xou Petit competirà dissabte a casa, al Complex Esportiu Municipal Isaac Gálvez, amb l’objectiu de posicionar-se entre els millors equips i obtenir una plaça per al Campionat de Catalunya de Grups Xous i Quartets.

Amb la proposta ‘Junts som més forts’ l’equip vilanoví format per: Meritxell Bachero, Ot Font, Berta Domenech, Neus Tinoco, Melanie Grasso, Júlia Granero, Jordina Blach, Foix Morgades i Mari Carmen Garcia, sota la direcció tècnica i artística de Toni Garcia i Mari Carmen Garcia, sortiran a pista a gaudir i fer gaudir el públic amb una coreografia que de ben segur ens sorprendrà.

Les integrants del Xou Petit afronten una nova temporada amb ambició i fam de títols i amb el compromís de sortir a pista fent honor a l’estil i la tècnica, que ja ha esdevingut marca  pròpia del club.

El Campionat de Barcelona de Grups Xous i Quartets 2019 està organitzat conjuntament per la Federació Catalana de Patinatge i el CPA Vilanova, amb la col·laboració de l’Ajuntament de VNG. Dissabte 26, a partir de les 16 h, es realitzarà la competició de Xous Petits, Quartet Juvenil i Quartet Júnior. Mentre que diumenge, també a partir de les 16 h, es disputarà la competició de Xous Grans, Xous Júnior i Quartet Sènior.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon