Patinatge artístic

4a plaça per al Xou Petit al Campionat de Barcelona

CPA Vilanova Vilanova i la Geltrú 30-01-2019 11:27

El Xou Petit del CPA Vilanova. Eix

L’equip vilanoví, amb la coreografia ‘Junts som més forts’ va assolir el passi directe al Campionat de Catalunya que se celebrarà el 16 i 17 de febrer a Reus

PUBLICITAT

El Complex Esportiu Municipal Isaac Gálvez ha acollit durant el cap de setmana el Campionat de Barcelona de Grups Xous i Quartets. Dissabte la competició es va centrar en els Grups Xou Petit i en els Quartets Júnior i Juvenils. Pel que fa a la primera categoria el podi va estar encapçalat pel CPA Tona, seguit del CP Matadepera i en tercer lloc, l’AP Lliçà de Vall. El CPA Vilanova, club amfitrió de la competició va obtenir una merescudíssima quarta posició.

El Xou Petit del CPA Vilanova, que competia dissabte a casa va sortir a pista amb l’objectiu de posicionar-se entre els millors equips i classificar-se per a la següent fase del campionat, el de Catalunya. L’equip format per Meritxell Bachero, Ot Font, Berta Domènech, Neus Tinoco, Melanie Grasso, Júlia Granero, Jordina Blanch, Foix Morgades i Mari Carmen Garcia, sota la direcció tècnica i artística de Toni Garcia i Mari Carmen Garcia, van executar amb rapidesa i gran precisió la coreografia ‘Junts som més forts’, una producció que segueix l’estil i la tècnica que ja ha esdevingut marca pròpia del club vilanoví.

Dissabte també competien els Quartets Júnior i Juvenil. El CP Manlleu va ser el guanyador Júnior, seguit del CPA Casteller del Vallès ,mentre que l'AP Lliçà de Vall va ser el guanyador en categoria Quartet Juvenil.

Quant als grups Grans, que van competir diumenge, el podi va estar encapçalat pel PA El Masnou, en segon lloc es va classificar el CPA Tona i com a tercer classificat el CPA Santa Eugènia de Berga. En categoria de Grups Júnior, el podi va ser el següent: PA Tordera; seguit de PA El Masnou, segon classificat i el CPA Tona, tercer classificat. Finalment en categoria Xous Quartet Sènior el primer classificat ha estat el Foment Cardoní, en segon lloc s’ha classificat  l’AP Lliçà de Vall i en tercer lloc el PA El Masnou.

El campionat de Barcelona de Grups Xous i Quartets 2019 ha aplegat aquest cap de setmana al CEM Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú més de 600 esportistes, tècnics i auxiliars. Organitzat conjuntament per la Federació Catalana de Patinatge i el CPA Vilanova, amb la col·laboració de l’Ajuntament de VNG, l’esdeveniment ha estat un èxit esportiu i de públic, amb un pavelló ple de gom a gom que ha convertit la capital del Garraf en capital del patinatge artístic.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon