Eleccions municipals

Primàries El Vendrell presenta els candidats que constituiran la seva llista electoral

Redacció El Vendrell 11-02-2019 08:59

Primàries El Vendrell presenta els candidats que constituiran la seva llista electoral. Primàries El Vendrell

L’acte, en el qual també s’ha aprovat allargar uns dies el termini per presentar-se com a candidat (fins el 13 de febrer), ha estat el tret de sortida per la campanya

PUBLICITAT

Primàries El Vendrell ha presentat aquest dijous al Centre Cívic L’Estació del Vendrell els candidats que es presentaran per configurar la seva llista electoral. L’acte, en el qual també s’ha aprovat allargar uns dies el termini per presentar-se com a candidat (fins el 13 de febrer), ha estat el tret de sortida per la campanya electoral que cada aspirant durà a terme durant les properes dues setmanes.

Així, els candidats que de moment optaran a ser elegits per configurar la llista electoral seran Sílvia Dalet Mallol, Lourdes Garcia Miró, Josep Maria Llasat Roig, Josep Mañé Nin, Pedro Muñoz Díaz, Josep Pérez Pardo, Oscar Pitarch Sales, Anna Solé Ràfols, Tomàs Trillas Mascaró i Jesús Velasco Gonzalvo. Cada candidat ha elaborat una breu presentació que resumeix la seva trajectòria i els motius que l’han portat a presentar-se, disponible a la pàgina de Primàries Catalunya (https://primariescatalunya.cat/candidats/index.php?municipi=El+Vendrell).

Les votacions de les primàries tindran lloc, de forma presencial, el proper dissabte 23 de febrer des de les 9 h a les 20 h als baixos de la casa que fa xamfrà amb la Plaça Vella i el carrer Carnisseria. Les persones electores que hagin fet la seva validació presencial abans del dia de la votació podran votar de forma telemàtica. Per poder ser persona electora i poder votar cal registrar-se prèviament a la pàgina https://www.primariescatalunya.cat/ o bé presencialment el mateix dia de les votacions. Cada persona podrà votar fins a 7 candidats, que posteriorment seran ordenats segons el nombre de vots. La llista que en resulti serà presentada a les eleccions municipals del 26 de maig per optar a aconseguir l’alcaldia del Vendrell.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon