Carnaval 2019

Comença la cursa per escollir les millors disfresses del Carnaval 2019

Redacció Vilanova i la Geltrú 12-03-2019 10:52

Comença la cursa per escollir les millors disfresses del Carnaval 2019. EIX

Des d'aquesta mitjanit, ja podeu votar entre les més de 300 colles que van conformar les 12 rues de carnaval del Penedès i Garraf

PUBLICITAT

Aquesta mitjanit  s'han posat en marxa els concursos de disfresses d'EIX CARNAVAL. Un any més, des d'EIX DIARI estem disposats a trobar les millors mascarades del territori a través d'una votació popular que durant els propers dies seleccionarà les millors disfresses del Carnaval del Penedès 2019, el més divers i multitudinari de Catalunya.

Des d'ara i fins el 27 de març, ja podeu votar entre les molt més de 300 colles que van conformar les 12 rues de l'EIX CARNAVAL i podreu reviure la festa gràcies al catàleg de més de 2.500 fotografies que posem a la vostra disposició. Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Canyelles,  Olivella, Cubelles, Cunit, Calafell, El Vendrell, Sant Martí Sarroca i Santa Margarida i els Monjos han sumat un any més els seus carnavals a través d'EIX CARNAVAL, un portal integral per a la promoció del territori i de la seva festa.

Per votació popular a través dels perfils personals de Facebook, EIX DIARI entregarà els Carnestoles Digitals 2019 a les colles que aconsegueixin un major suport popular a través de les xarxes.

Des de fa sis anys, EIX DIARI fa una aposta per unir sota una mateixa marca de Carnaval del Penedès els carnavals més destacats del territori, unes festes que es viuen i es manifesten de forma molt diferent a cada municipi, però que configuen una gran festa diversa i compatible amb tots els públics i tots els estils.

EIX CARNAVAL 2019 és possible gràcies a la col·laboració dels ajuntaments de Sitges, Sant Pere de Ribes, Canyelles, Olivella, Cubelles, Cunit, Calafell, El Vendrell, Santa Margarida i els Monjos i Sant Martí Sarroca, i el patrocini d'Opticàlia, Ribes Ros, Albà, Centre de l'Opositor, Cemo, Los Encantes, La Sidreria, Leonor Viçon, Centre Fuji Vilanova i Menja't Vilanova.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon