Drogues

La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana en una casa de la Bisbal del Penedès

ACN La Bisbal del Penedès 13-03-2019 10:50

Pla mitjà d'una agent de la Guàrdia Civil en un operatiu per desmantellar una plantació de marihuana a la Bisbal del Penedès. Guàrdia Civil

L’operació es tanca amb dos detinguts i 241 plantes requisades

PUBLICITAT

La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació de marihuana tipus ‘indoor’ en una casa unifamiliar a la urbanització Priorat de Banyeres del Penedès. L’espai acollia 241 plantes i el gestionaven dues persones, les quals han estat detingudes mentre el material ha quedat requisat. La detenció posa punt i final a una investigació començada al novembre arran de l’avís d’un veí. A través de diversos testimonis i de la informació facilitada per la companyia elèctrica, la Guàrdia Civil va constatar l’existència de diversos elements relacionats amb el cultiu de marihuana i va identificar l’ocupant de la casa.

L’home va col•laborar amb els agents per facilitar-los l’accés a l’habitatge i a la plantació. Els detinguts són un home i una dona, de 27 i 33 anys, acusats d’un presumpte delicte contra la salut pública i de frau en el consum elèctric. El jutge els va deixar en llibertat després de prendre’ls declaració.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon