Aparcament

L’estació d’autobusos i l’Espai jove de Vilafranca ja disposen d’aparcaments tancats per a bicicletes

Redacció Vilafranca del Penedès 14-03-2019 10:00

L’estació d’autobusos i l’Espai jove de Vilafranca ja disposen d’aparcaments tancats per a bicicletes. Ajuntament de Vilafranca

Aquests aparcabicis disposen de 10 places i queden tancat amb clau, si bé cada bicicleta ha d’estar lligada individualment al seu interior

PUBLICITAT

En les darreres setmanes s’han instal·lat nous aparcaments tancats per a bicicletes a l’estació d’autobusos i al nou Espai jove La Nau. Amb aquests dos nous aparcaments, que se sumen al que està situat a tocar a l’estació de RENFE (passeig Camp dels Rolls) ja són tres els que hi ha a Vilafranca a disposició de les persones que es desplacen amb bicicleta per la ciutat.

Aquests aparcabicis disposen de 10 places i queden tancat amb clau, si bé cada bicicleta ha d’estar lligada individualment al seu interior.

La utilització d’aquests aparcaments tancats per a bicicletes és gratuïta però cal estar registrat a l’Ajuntament. Les persones interessades en aquest servei han d’estar empadronades a Vilafranca del Penedès i s’han d’adreçar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila, on cal omplir un formulari i signar un compromís de bon ús del servei.

En el moment de la inscripció es lliura la clau per poder accedir al servei. Els menors d’edat poden demanar clau d’ús però cal que la sol·licitud la signi el pare, mare o tutor.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon