Conducció temerària

Detenen un camioner de mercaderies perilloses accidentat a la C-32 a Sitges que sextuplicava la taxa d'alcohol

ACN Sitges 19-03-2019 05:49

Detenen un camioner de mercaderies perilloses accidentat a la C-32 a Sitges que sextuplicava la taxa d'alcohol. Mossos d'Esquadra

El vehicle va fer la tisora i va quedar entravessat a l'autopista poc després de sortir d'un peatge

PUBLICITAT

Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte passat un camioner de mercaderies perilloses accidentat a la C-32 a Sitges com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, per conducció temerària i per conduir sota els efectes de l'alcohol, ja que sextuplicava la taxa permesa. És un home de 52 anys i nacionalitat ucraïnesa. El seu vehicle va fer la tisora i va quedar entravessat a l'autopista poc després de sortir del peatge de Sitges, en sentit Tarragona. El semiremolc va perdre la posició per darrere i va quedar situat al costat de la tractora. Els fets van passar a les 16.55 hores al quilòmetre 34. No va haver cap persona ferida ni cap altre vehicle implicat en l'accident.

Els agents van observar que el conductor presentava símptomes clars de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. Va donar una taxa de 0,95 mil·ligrams per litre en aire expirat, sis vegades més que la permesa en aquest tipus de transport, que és 0,15. El vehicle va quedar immobilitzat en el lloc de l’accident i a disposició del conductor quan pogués tornar a conduir.

El detingut va passar a disposició judicial el diumenge davant del jutjat de guàrdia de Vilanova i la Geltrú, que va dictar la seva llibertat amb càrrecs.

Aquests tipus de delictes poden comportar una pena de presó de tres a sis mesos, una multa de sis a dotze mesos o també treballs en benefici de la comunitat de trenta-un a noranta dies. En qualsevol dels casos, es castiga amb la privació del dret a conduir vehicles a motor i ciclomotors durant el termini d’un a quatre anys.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon