Sabotatge

Enxampen un grup de menors que havien col·locat obstacles a la via del tren, a Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 14-05-2019 12:31

PUBLICITAT

La policia local de Vilanova i la Geltrú va identificar dimecres passat un grup de menors que van sabotejar les vies del tren col·locant diversos obstables. Segons ha informat la policia local, a les 20.21 hores, a la via del tren, a l’alçada del carrer de l’arquitecte Gaudí, un grup de joves van posar obstacles, com una cadira, a les vies del tren.

El tren va haver de frenar de cop, segons va confirmat la policia local, que va poder localitzar tres menors de 15 anys a la zona. Se'ls va identificar, se’ls va traslladar a dependències policials, i allà es va informar als pares i tutors dels fets perquè es féssin càrrec dels menors. Segons fonts policials, els joves manifesten que hi havia quatre menors més, els identifiquen i faciliten les dades, i els agents es desplacen als seus domicilis per informar els pares. Els fets seran traslladats a la Fiscalia de Menors.

La circulació de trens va quedar interrompuda durant un quart d'hora.

Precisament, una setmana abans, per una bretolada similar, la circulació de trens Rodalies de l’R2 Sud i Regionals del corredor de la costa va acumular més de 20 minuts de retard perquè un comboi havia xocat contra un carro de la compra abandonat a les vies prop de l’estació de Vilanova i la Geltrú. Segons ha informat Renfe, el tren havia patit desperfectes mecànics després de topar contra l’objecte que havien abandonat uns vàndals.

Es dona la circumstància que l’estació de Vilanova i la Geltrú és una de les que més actes vandàlics acumula a Catalunya.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon