Eleccions municipals

Ciutadans prioritzarà "suspendre les subvencions a les entitats que les utilitzin amb finalitats polítiques"

Redacció Vilafranca del Penedès 15-05-2019 09:22

Ciutadans (Cs) ha celebrat la presentació oficial dels seus candidats a l'alcaldia de Vilafranca del Penedès, Santa Margarida i els Monjos i Canyelles

La formació ha fet la presentació oficial dels seus candidats a l'alcaldia de Vilafranca del Penedès, Santa Margarida i els Monjos i Canyelles

PUBLICITAT

Ciutadans (Cs) ha celebrat la presentació oficial dels seus candidats a l'alcaldia de Vilafranca del Penedès, Santa Margarida i els Monjos i Canyelles a l'alcaldia. El coordinador de l'agrupació de Vilafranca i cap de llista Eladio García afirma que “tenim molts vincles entre aquestes tres agrupacions i hem decidit celebrar la presentació junts”.

El diputat Manuel Rodriguez va ser l'encarregat de presentar als candidats i va subratllar “la dificultat de presentar-se per primera vegada” i va afirmar que “la llavor de Cs s'estendrà per tot el Garraf i l'Alt Penedès”.

Els candidats són Anna Casals per Santa Margarida i els Monjos, Eladio García per Vilafranca i Francisco Siles per Canyelles. Els alcaldables destaquen que els seus ajuntaments treballaran per al ciutadà, se centraran en la gestió eficient i transparent i la lluita contra l'ús partidista de les institucions públiques: “Una de nostres primeres prioritats serà suspendre les subvencions a les entitats que les utilitzin amb finalitats polítiques, deixar de pagar la quota de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i acabar amb els xiringuitos polítics” destaca el candidat per Vilafranca.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon