Eleccions municipals

Vilanova en comú es proposa "construir una ciutat per a tothom i que no deixi ningú enrere"

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-05-2019 09:31

Vilanova en comú es proposa "construir una ciutat per a tothom i que no deixi ningú enrere". Vilanova en comú

Vilanova en Comú ha posat sobre la taula un document obert a tothom qui tingui interès a 'construir una vila progressista i al servei de la gent comuna'

PUBLICITAT

L’espai dels comuns a Vilanova i la Geltrú ha començat a desenvolupar el seu programa, treballat conjuntament amb la ciutadania. A través d’eixos programàtics que ocupen allò que s’ha considerat més prioritari per al proper mandat, Vilanova en Comú ha posat sobre la taula un document obert a tothom qui tingui interès a construir una vila progressista i al servei de la gent comuna.

En aquest sentit, la formació posa en valor la recuperació del dret a la ciutat en tots els sentits: des de l’habitatge al lleure passant, és clar, per la sostenibilitat. En altres paraules, el projecte de ciutat que proposa Vilanova en Comú és una ciutat que les vilanovines i els vilanovins puguin viure lliures de les emergències socials, habitacionals, climàtiques o feministes que pateix la nostra societat. Per fer-ho, proposa la formació, l’Ajuntament necessita obrir-se i escoltar a la seva ciutadania.

Per tal de conèixer més en profunditat els “horitzons comuns” que la formació proposa per a Vilanova i la Geltrú, aquest dissabte 18 de maig se celebrarà un acte amb representants de la candidatura local i participants nacionals. Serà a les 18:30 a la plaça dels Cotxes.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon