Eleccions municipals

Pol Pagès es presenta a la reelecció per seguir modernitzant Sant Quintí

Redacció Sant Quintí de Mediona 21-05-2019 09:52

Pol Pagès es presenta a la reelecció per seguir modernitzant Sant Quintí. ERC

Entre els eixos principals del programa de govern republicà hi ha acabar de desplegar les polítiques iniciades amb el Pla de Barris

PUBLICITAT

La candidatura d’Esquerra Republicana de Sant Quintí de Mediona encapçalada per l’alcalde Pol Pagès es presenta novament amb la intenció de seguir amb el projecte de modernització i progrés del municipi que va començar ara fa quatre anys. L’equip republicà està format per 10 dones i 10 homes preparats i implicats en el municipi, amb experiència de govern i que volen continuar millorant el municipi des de la modèstia i el sentit comú.

Entre els eixos principals del programa de govern republicà hi ha acabar de desplegar les polítiques iniciades amb el Pla de Barris, la modernització del polígon industrial Els Vinyets – Fogars,  continuar modernitzant l’espai urbà per tenir un municipi més funcional i amb atractiu turístic, i posar l’educació en primer terme amb els reptes de l’institut – escola i l’ampliació de l’edifici.

És per això, que és necessari un govern fort i segur per poder seguir desenvolupant aquests importants reptes de futur per Sant Quintí de Mediona.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon