Pactes de govern

ERC i Sitges Grup Independent tanquen un preacord per formar govern a Sitges

Redacció Sitges 11-06-2019 09:44

Esquerra Republicana de Sitges i Sitges Grup Independent tanquen un preacord per formar govern a Sitges. Sitges GI

Els dos grups segueixen treballant per obrir aquest acord 'a més formacions locals per tal d’assolir un govern progressista, fort i que representi una nova etapa política'

PUBLICITAT

ERC i Sitges GI han iniciat els mecanismes per formar un pacte de govern per aquest proper mandat a l'Ajuntament de Sitges. És la línia de treball de les dues formacions després d'una sèrie de trobades en les que s'ha posat de manifest la voluntat de buscar la millor opció per al Sitges d’avui i de futur: "el passat 26 de maig ERC va aconseguir 2.172 vots, essent la llista més votada i Sitges Grup Independent amb 1.287 vots, ha estat el partit municipalista amb més suport i per tant són els dos partits que han augmentat de forma notable en número de vots respecte a les eleccions del 2015".

De la lectura de l’escrutini del vot de les eleccions del passat dia 26 a Sitges, les dues formacions consideren que "l’agenda social i les polítiques properes al ciutadà han de tenir un paper destacat: "La preferència de la majoria de sitgetans i sitgetanes reflectida en urnes ha estat un dels factors claus a la hora de voler unir esforços". Tot i això, tots dos grups segueixen treballant per obrir aquest acord "a més formacions locals per tal d’assolir un govern progressista, fort i que representi una nova etapa política per a la vila".

Les dues formacions municipals han mostrat la satisfacció per la bona predisposició que hi ha per continuar treballant en equip, assolint la formació de comissions entre els dos grups per treballar conjuntament altres temes com quadrar el programa, el pla de mandat 2019 -2023, les regidories o el funcionament intern de l’Ajuntament de Sitges, entre d’altres. Les dues formaciones valoren molt positivament les enriquidores converses mantingudes amb les altres formacions polítiques de la vila.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon