Festival de música

El Festival de Guitarra del Mediterrani arriba a Sitges per oferir concerts a l’ermita de Sant Sebastià

Redacció Sitges 11-06-2019 12:51

El Festival de Guitarra del Mediterrani arriba a Sitges per oferir concerts a l’ermita de Sant Sebastià. Mediterranean Guitar Fest

Tono Blasi, Ignasi Prunés, Marta Casas, Duo ’10 String’, Javier Gavara i Duo Saxo & Guitar són algunes de les actuacions previstes

PUBLICITAT

L'oferta musical de Sitges s'amplia i aquest estiu per primera vegada el municipi serà una de les seus del Festival de Guitarra del Mediterrani, dedicat a la guitarra clàssica. Les 17 actuacions programades se celebraran a l'Ermita de Sant Sebastià del 14 de juny al 27 de setembre. En aquest escenari incomparable actuaran artistes de reconeguda trajectòria com Tono Blasi, Ignasi Prunés, Marta Casas, 10 String Duo (format per Marta Casas i Ignasi Prunés), Javier Gavara i Duo Saxo & Guitar format per Silvia Nogales & David Hernando. Els dies  14, 21 i 28 de juny,  5, 12, 19 i 26 de juliol,  2, 9  i 16 d'agost i 6, 13 i 27 de setembre a les nou de la nit s'oferirà aquesta proposta musical en un espai emblemàtic que té una sonoritat especial. 

El Festival de Guitarra del Mediterrani (Mediterranean Guitar Festival) se celebra a deu localitats de la Costa de Barcelona (Calella, Sitges, Vilanova i la Geltrú) , Costa Brava (Blanes, Lloret de Mar, Castelló d'Empúries, L'Estartit, Llançà i El Port de la Selva) i Costa Daurada (Coma-ruga)  i contempla una programació, entre els mesos de maig a octubre, amb més d'un centenar de concerts a  esglésies i espais emblemàtics de la costa catalana i amb la guitarra espanyola com a centre d'atenció, tant com a instrument solista com en duets o quartets. 

Les entrades tenen un preu de 10 euros i ja es poden adquirir per Internet a través de la pàgina web del festival:  www.mediterraneanguitarfestival.com. El mateix dia del concert també es poden comprar a partir de les 20.00 h a la taquilla.  Els menors de 12 anys tenen l'accés gratuït.

Tots els concerts tindran lloc els divendres a les nou de la nit i els assistents podran accedir a l'ermita de Sant Sebastià des de dos quarts de nou de la tarda. 

Programació Festival de Guitarra del Mediterrani

Lloc: Ermita de Sant Sebastià
Horari: 21.00 hores 

14 juny, Tono Blasi, Guitarra Espanyola

21 juny, Ignasi Prunés, Solo Cello 

28 juny, Tono Blasi, Guitarra Espanyola

5 juliol, Marta Casas, Guitarra Espanyola

12 juliol, Ignasi Prunés, Solo Cello

19 juliol, Tono Blasi, Guitarra Espanyola 

26 juliol, 10 String Duo

2 agost, Marta Casas, Guitarra Espanyola  

9 agost, Ignasi Prunés, Solo Cello  

16 agost, Javier Gavara, Guitarra Flamenca  

6 setembre, Duo "Saxo & Guitar" Silvia Nogales & David Hernando 

13 setembre, Ignasi Prunés, Solo Cello

27 setembre, Ignasi Prunés, Solo Cello 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon