Platja sense vigilància

La família de l'home mort a la platja de Cubelles lamenta la falta de socorristes

Redacció Cubelles 09-07-2019 12:35

Detall d'un cartell a la platja de la Mota de Sant Pere de Cubelles indicant que el servei de salvament encara no està instaurat. ACN

Neguen que el banyista morís ofegat ni que patís una indisposició i asseguren que no hi havia cap bandera a la platja

PUBLICITAT

La família de l'home mort aquest diumenge ha lamentat la falta de socorristes a les platges de Cubelles i ha volgut fer un agraïment als dos metges que estaven passant el dia a la platja de Sant Pere de la Mota i que van poder oferir la primera assistència a la víctima, un home de 48 anys. Els familiars neguen les informacions que diuen que l'home va morir ofegat al mar o que va patir una indisposició a la platja. Asseguren que era un home amb bona salut. I també remarquen que no hi havia cap bandera a la platja.

La família demana el màxim respecte a tots aquells que ens els darrers dies han opinat a les xarxes sense conéixer les circumstàncies de la mort, principalment perquè ha deixat dos fills adolescents que la família vol protegir de totes els especulacions i comentaris "malintencionats i errats".

En un comunicat, Protecció Civil va explicar que els fets van tenir lloc a les 11.25 minuts d'aquest diumenge, quan un testimoni va trucar al telèfon d'emergències 112 per informar que havien tret de l'aigua un home inconscient a la platja de la Mola de Sant Pere. Fins el lloc dels fets s'han desplaçat un helicòpter i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències de Catalunya (SEM) que no han pogut fer res per salvar la vida de l'home que va morir a la platja mateix. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon