Sanció administrativa

La policia denuncia una festa 'rave' a la pineda de la platja Llarga, a Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-07-2019 08:48

Els organitzadors disposaven d'infraestructura mòbil, motor de gasolina, generador elèctric i equips reproductors de música i amplificadors

PUBLICITAT

La Policia Local de Vilanova va rebre dimecres dia 3, poc abans de les cinc del matí, l'avís d’un veí de l’avinguda de l’Aragai que es queixa pel soroll de música que atribueix a un grup de joves que circulen a peu en direcció cap a la ronda Amèrica. La patrulla de la policia desplaçada a la zona intercepta els joves i constata que no són la font dels sorolls sinó que la música s’escolta per la zona de la C-246-A. Altres veïns del sector reiteren les trucades a la central queixant-se de sorolls i del volum de la música.

La patrulla detecta la font sonora, constatant que hi ha una festa rave en un de les pinedes de la Platja Llarga entre el Racó de Santa Lucia i el càmping Vilanova Platja. Els organitzadors disposen de infraestructura mòbil: motor de gasolina, generador elèctric i equips reproductors de música i amplificadors. S’identifiquen els vehicles dels participants i també els organitzadors de la festa que al·leguen estaven celebrant un aniversari.

A instàncies dels agents els organitzadors recullen el material i marxen del lloc. La policia local tramita proposta de sanció adminsitrativa.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon