Robatori

Detenen in fraganti tres joves per deu robatoris amb força interior de vehicle a Sant Sadurní d’Anoia

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 11-07-2019 01:49

Els mossos van rebre una trucada d’avís alertant d’un grup de joves que trencaven vidres de vehicles estacionats en el pàrquing de l’estació

A un d’ells els mossos li van trobar restes dels vidres trencats a la butxaca

PUBLICITAT

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia van detenir, el dimarts 02 de juliol tres joves, de nacionalitat marroquina, dos de 19 anys i un de 31 i veïns Vilafranca, Montcada i Reixac i Roda de Berà, com a presumptes autors de deu robatoris amb força interior de vehicle a Sant Sadurní d’Anoia.

Els fets van succeir la tarda del 02 de juliol quan els mossos van rebre una trucada alertant d’un grup de joves que trencaven vidres de vehicles estacionats en el pàrquing de l’estació.

La ràpida reacció policial va permetre localitzar encara en el lloc dels fets els tres presumptes autors dels robatoris. Durant l’escorcoll policial se’ls va trobar eines per cometre robatoris amb força, així com aparells electrònics, presumptament sostrets dels vehicles violentats, motiu pel qual els agents van detenir els tres joves per un total de deu robatoris amb força interior de vehicle.

A més, un dels identificats encara tenia restes dels vidres trencats procedents dels vehicles forçats.

Els tres detinguts van passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els Mossos d'Esquadra han relacionat els diferents objectes recuperats amb els vehicles forçats i ara els retornen als seus legítims propietaris.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon