Reis 2019

Indignació a Vilanova pel tracte que han fet alguns mitjans de la cavalcada de Reis (VÍDEO)

Redacció Vilanova i la Geltrú 07-01-2019 11:51

L'informatiu de Telecinco va afrmar que les mans que reparteixen cada any els comerciants de Vilanova per saludar ses majestats eren grogues com a mostra de suport a la causa independentista

PUBLICITAT

La transmissió que va fer TV3 de la cavalcada dels Reis d'Orient de Vilanova i la Geltrú va omplir la ciutat de grans focus per garantir una bona imatge de ses majestats, però també va servir per traslladar el gran focus mediàtic a la ciutat. I el resultat ha indignat molts vilanovins, per una visió esbiaixada que s'ha plasmat en diversos mitjans d'àmbit estatal que es van traslladar a la capital del Garraf per donar cobertura a l'arribada de Melcior, Gaspart i Baltasar.

Comerciants, famílies i polítics locals han criticat a través de les xarxes socials que alguns mitjans intentéssin polititzar l'acte hores abans de l'arribada de ses majestats. L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras ha estat una de les veus més contundents contra dues de les notícies més polèmiques, de Telecinco i El Mundo, que afirmàven que les mans que reparteixen cada any els comerciants de Vilanova per saludar ses majestats eren grogues com a mostra de suport a la causa independentista i que la "parada groga" havia estat a la rambla Principal durant tota la cavalcada: "A #VNG hi ha una excel·lent convivència, no ens utilitzeu amb mentides per generar confrontació, on no n'hi ha! @telecincoes Les mans grogues les donen els comerciants des de fa anys. La parada ANC @pablocasado_ no hi era durant la cavangada sinó al matí, com fan 1 cop al mes.

El focus mediàtic es va posar sobre Vilanova gràcies a la trasmissió que va fer TV3 de la cavalcada i sobretot després de la crida que les entitats sobiranistes havien fer per omplir de groc el recorregut del Reis.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon