Ple municipal

L’Ajuntament de Vilanova obliga un regidor a tornar més de 9.000 euros per no haver assistit als plens durant més d’un any

ACN/ Gemma Sánchez Vilanova i la Geltrú 18-03-2019 06:16

La sanció també li prohibeix cobrar les dietes de les properes tres sessions

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha reclamat al regidor no adscrit David Montes el retorn de més de 9.000 euros per haver faltat als plens municipals i a les comissions informatives durant més d’un any. A través d’un expedient sancionador, el consistori multa Montes per la seva absència reiterada des de finals del 2016, advertint que ha cobrat 9.359 euros en concepte de dietes per reunions on no ha anat. Al mateix temps, l li prohibeix cobrar les dietes de les propers tres sessions. El decret, comunicat al Ple aquest dilluns, destaca la “intencionalitat evident” del regidor de faltar a les sessions i el “perjudici per l’erari públic i a la imatge de l’Ajuntament”.

Segons l’expedient sancionador amb què s’ha avaluat la situació de David Montes -que havia estat regidor del govern de l’abril del 2016 al març del 2017-, l’Ajuntament paga als regidors aproximadament 660 euros bruts per cada ple. Des de la tardor del 2016, Montes ha cobrat 17.873 euros mentre el servei de Recursos Humans ha constatat que n’hauria hagut de cobrar 8.499.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon