Policia local

Dos testimonis, claus en evitar una violació a Vilanova i la detenció de l'agressió

Redacció Vilanova i la Geltrú 07-05-2019 03:57

Plaça de Cal Ganeta. Google Maps

Un home de 43 anys ha estat detingut per abordar una jove de matinada a la plaça de Cal Ganeta i intentar violar-la

PUBLICITAT

La Policia Local de Vilanova va procedir a la detenció la matinada de divendres a dissabte d'un home de 43 anys per un presumpte delicte d'agressió sexual. Una trucada veïnal va alertar als agents del que semblava una discussió d'una parella a la plaça de Cal Ganeta. Quan la patrulla va arribar, es van trobar una dona jove que era a terra semi despullada i amb una lesió al front. Junt amb ella hi havia dos testimonis, que van ser els qui van socórrer a la víctima i impedir l'agressió, i van facilitar la descripció de l'autor així com la direcció per on havia fugit. Gràcies a això, els agents el van interceptar a la plaça de Catalunya i van procedir a la seva detenció.

Segons la víctima, l'home la va agafar per sorpresa quan anava en direcció a casa seva i la va llençar a terra, mentre li feia tocaments i li trencava la roba. La dona va ser atesa en primera instància pels serveis sanitaris de l'ambulància i posteriorment traslladada a l'Hospital de Sant Antoni, per rebre atenció, ja que presentava una lesió al front produïda durant l'agressió.

Tal com estableixen els protocols d'atenció a les víctimes d'agressió sexual, des dels serveis municipals se li va oferir assessorament jurídic i psicològic.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon