VIU COMERÇ

ASSOCIACIÓ COMERCIANTS DE VILANOVA I LA GELTRÚ

Productes i Serveis

Qui som?
Benvinguts a  VIU COMERÇ, L’associació de comerç I serveis de Vilanova I la Geltrú. L’entitat agrupa a més de 180 establiments tant de comerç de proximitat, franquícies com de serveis. Consulta les nostres avantatges, campanyes de dinamització i agenda per estar informat de tot el que passa al comerç de la nostra ciutat. També ens pots contactar al 660521307 o info@siguesviu.cat.

 

Que fem?
Des de Viu Comerç exercim de motor dinamitzador del comerç de Vilanova i la Geltrú. Treballem en dues línees fonamentals:
-L’obtenció d’avantatges als associats: Descompte a la  taxa escombraries, tiquets d’aparcament gratuïts, assessorament empresarial
-La implantació d’un Pla de dinamització comercial generant campanyes i promocions que tenen un retorn directe als nostres associats: L’ Anomalia, Fires Fora Estocs, Pista de gel,Targeta Regal, Vilanova Shopping Night, Mercat de Rebaixes, Fira de Novembre, Cursos de formació idiomes, etc…,  i així fins arribar a més d’ una campanya de dinamització cada mes i mig.

 

Avantatges:
VIU COMERÇ ofereix als seus associats avantatges molt interessants:
- 30% de descompte a la  taxa escombraries. Només amb  aquesta avantatge es paga la meitat de les quotes de l’any
- Tiquets d’aparcament gratuïts pels seus clients, amb un màxim d’una hora d’aparcament gratuït
-Assessorament empresarial i jurídic gratuït tant en gestoria amb Gestingral com amb el bufet d’advocats Valero
-Fins a un 80% de descompte en ràdio i tv local.
-Condicions preferents en Banc Sabadell: TPV i sense comissions administratives

 

Associats:
​A VIU COMERÇ​ som més de 180 associats representants del comerç de proximitat, del sector serveis i de nombroses franquícies. És una associació local on l'únic condicionant  és ser de Vilanova i la Geltrú. El nostre objectiu és potenciar els establiments tant dels afores com del centre. sempre hi ha una dinamització a fer per donar-se a conèixer i vendre més.

 

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de VIU COMERÇ

Empresa associada a:

Data ùltima actualització: 13/6/2022 19:20:41

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!