GENITO PETITA GASTRONOMIA

Genito, és un lloc acollidor on passar grans moments tastant els nostres plats. Trobareu des de tapes tradicionals, ibèrics, cuina de mercat, producte de proximitat i una gran selecció de vins i caves.

Carta i Menús

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

Capitanejat per Poli i Dolores Gómez, germans ben coneguts a Vilanova per regentar el restaurant Genil des de fa més de dues dècades, el restaurant Genito ofereix als seus clients un espai gastronòmic informal i elegant alhora.
 
L'ambient acollidor i un servei impecable fan d'Genito un lloc ideal dinar o sopar a Vilanova i compartir bons moments.
Copes Riedel, pernil únicament de gla, montaditos fets a l'instant, tapes creatives o tradicionals ... La seva carta, molt cuidada, està concebuda per sorprendre el gourmet més exigent. El seu celler, rega els seus plats amb qualitat i excel · lència. La seva pa de coca, especialment concebut per al restaurant, és una de les senyes d'identitat de Genito.
 
"Platillos", cuina en miniatura, sempre perseguint l'estacionalitat i sempre donant preferència al producte de proximitat i de qualitat. Sense oblidar la nostra extensa carta de gintònics, per posar punt i final al teu sopar i gaudir d'una agradable sobretaula.
 
El nostre local, tres espais diàfans i oberts, permeten que tu triïs la teva experiència Genito. Una barra còmoda i ben il · luminada, les nostres taules amb cadires altes per a un sopar o dinar informal o el nostre menjador convenientment condicionat perquè puguis gaudir de més intimitat.
 
Això som i això ens mou: complaure't i que la teva visita a Genito sigui una experiència única que et convidi a repetir.

 

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de GENITO PETITA GASTRONOMIA

Data ùltima actualització: 6/3/2024 13:36:18

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!