Unitat de Dermatologia i Medicina Estètica CEMO

La salut mental és com la pensem, sentim i actuem quan liderem la nostra vida. Cos i anima no son realitats diferents, la nostra manera de percebre i sentir pot afectar al nostra organisme.

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

DERMATOLOGIA

Oferim atenció integral a nens i adults per a la prevenció, el diagnòstic i el tractament de nombroses patologies que afecten la nostra pell. Molèsties comunes com les dermatitis, al·lèrgies, èczemes, envelliment, agents interns i externs que l'afecten, fins a arribar a problemes realment importants com els melanomes. Incloem, a més, l'especialitat de venereologia per tractar malalties de transmissió sexual.

Servei d'Assessorament Dermocosmètic Personalitzat:

Aquest servei que oferim et permet conèixer el teu tipus i estat de la pell i crear una rutina dermocosmètica ideal per a tu. El protocol del servei es el següent:

-Diagnòstic personalitzat del tipus i estat de la pell.
-Anàlisi de l'historial dermocosmètic.
-Creació de la teva rutina dermocosmètica.
-T'oferim importants descomptes en productes dermocosmètics específics per a la teva pell, de la mà de les millors marques dermatològiques.

 

MEDICINA ESTÈTICA

Restauració i manteniment d'afeccions estètiques mitjançant l'aplicació de les més modernes tècniques de Medicina Estètica i Cirurgia a Vilanova i la Geltrú.
El nostre equip mèdic, integrat per especialistes de diferents perfils, amb una dilatada experiència i reconegut prestigi, l'ajudaran a millorar el seu aspecte i qualitat de vida mitjançant tractaments orientats a prevenir el pas del temps.

-Medicina regenerativa.
-Factors de creixement
-Plasma ric en plaquetes.
-Peelings físics i químics.
-Fils tensors.
-Toxina botulínica.
-Àcid hialurònic.
-Blefaroplàstia.
-Bioestimulació facial.
-Medicina anti-aging.
-Mesoteràpia facial.
-Tractament revitalitzant de vitamines, oligoelements, aminoàcids, sals minerals i coenzims.
-Tot un conjunt de tractaments revitalitzats, ideals per a combatre el pas del temps i aconseguir una pell sana, hidratada i lluminosa.

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de Unitat de Dermatologia i Medicina Estètica CEMO

Data ùltima actualització: 15/3/2023 10:21:16

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!