Les Roquetes, Sant Pere de Ribes

Imatges d'arxiu de la Gimcana popular de Les Roquetes . Eix
Activitats populars

Arriba la X Gimcana popular de Les Roquetes del Garraf

Amb la participació dels nens i nenes de les escoles d’educació infantil i primària del municipi, la Plaça Rafael Alberti serà el lloc de trobada on es farà la tradicional cercavila, fins arribar a la Plaça Llobregat, on es donarà el tret d'inici dels jocs

• Redacció |
  • 18-04-2018
Roquetes Reale Futsal . Eix
Futbol sala

El Roquetes Reale Futsal es col·loca líder

Després d'un dur inici de temporada, a la jornada 17 el treball en equip dóna els seus fruits i el Roquetes Reale Futsal es col·loca líder del Grup 7 de Tercera Catalana

• 27-02-2018
Cercavila de Vigília dels balls populars de Les Roquetes. Laura Laurinha
Festes populars

La Festa Major de Sant Joan enlluerna Les Roquetes

Una setmana llarga carregada amb diferents actes i els canvis en algunes de les exhibicions i cercaviles, són les principals novetats de la Festa Major de Sant Joan a les Roquetes

• Bàrbara Scuderi |
  • 26-06-2017
Plantilla del Bar GSG Sitges . Eix
Futbol sala

24 Hores Futbol Sala Les Roquetes 2016

La gran final entre El GSG Sitges i l’Electro Ocasión no va decebre, ambdós equips van arribar invictes a aquest encontre

• 25-09-2016
Circuit de la V Cursa Solidària les Roquetes. Eix
Cursa

V Cursa Solidària les Roquetes

El projecte pel que es destinarà enguany la recaptació íntegra és la col·laboració amb la seu local de la Creu Roja i els seus projectes humanitaris

• 12-12-2015
Foto realizada en Sant Pere de Ribes el día 28 de Octubre a las 9:00 en la parada central del bus en la localidad. Manuel Vera
Eleccions 20D

El PP ya ha empezado la campaña

El PP sigue sin retirar las banderolas de la campaña a las últimas elecciones a la Generalitat de Catalunya

• Manuel Vera |
  • 31-10-2015
Imatge del partit del CP Roquetes del Garraf. Eix
Petanca

Brillant partit dels roquetencs

Diumenge passat el municipal de les Roquetes va ser testimoni de la important victòria del C.P. Roquetes del Garraf enfront al fins el moment líder invicte de la competició, el C.P. Odenense per un clar i contundent 11-5

• 22-10-2015
Imatge d'arxiu
CB ROQUETES

Derrota del femení roquetenc davant del millor de la lliga

Victòria sense gaire dificultats per les líders i recentment ascendides noies del Bàsquet Ribes, que va fomentar la seva victòria en el primer quart. El partit va començar igualat als primers minuts (8-10 minut 5) però uns minuts de desconcert va provocar un parcial contrari a les locals de 0-14. Així les visitants aconseguien una renda de 16 punts que ja va ser la tònica dominant al llarg del partit.

• Siscu Martín |
  • 14-05-2013
CB ROQUETES

El Roquetes decanta la balança al darrer quart

Molt va costar entrar en joc al sènior femení de les Roquetes. L'equip local va comandar el marcador amb solvència els primers minuts de joc amb avantatges properes als deu punts. A més, les visitants estaven massa encaparrades en l'arbitratge, cosa que feia que no rendissin prou.