• 0
  • 38€

*En la 2a persona es cobraran 3 € d'assegurança d'accidents. Per gaudir d'aquesta oferta és necessari un mínim de 2 persones. Per més informació o reserva posa't en contacte per telèfon al 938 115 812, 649 490 362 (*whatsapp). Oferta vàlida fins al 30/09/2017.

Oferta vàlida fins:

Informació de l'oferta

La ruta de 2 hores, també circular, és d'uns 9 km i arribem al Parc Natural del Garraf pel camí de Mas de l’Artís, per després agafar una sendera, pujar la muntanya i gaudir de les vistes dels vinyers, els camps i el mar amb el poble de Cubelles de fons. Tornarem al centre pels camps a la vall de les muntanyes i enllaçarem amb els camins de la ruta d'1 hora.
 
Totes les rutes estan limitades per motius de seguretat a majors de 12 anys (visitar les nostres activitats per a menors de 12 anys) i, pel benestar dels nostres animals, a persones amb un pes inferior a 90 kg. Estan subjectes a les condicions meteorològiques així que, en cas de pluja o molt vent, poden ser ajornades.
 
Les activitats es poden realitzar de dimarts a divendres, dissabtes a la tarda i diumenges al matí, però sempre és imprescindible reservar amb antelació. No oblideu que us podeu quedar a dormir i gaudir d'un cap de setmana rodó!

El nostre centre hípic Rosper va néixer el 1999 , fruit de la il·lusió familiar per crear unes instal·lacions de qualitat en un lloc especial on gaudir de l'equitació.

 
Després d'una intensa recerca , aquest entorn el trobem a mitja hora de Barcelona , al peu de muntanyes del Parc Natural del Garraf i amb unes vistes meravelloses de Vilanova i la Geltrú emmarcada pel mar. És un lloc privilegiat amb tot tipus d'espais i racons on podràs relaxar-te i evadir-te del dia a dia , gaudint de la companyia dels cavalls.
 
El compromís amb oferir la més àmplia formació i experiència eqüestre als nostres alumnes , de totes les edats , és una de les nostres senyes d'identitat. De la mà d'un professorat titulat de gran qualificació , impartim diferents disciplines: doma , salt, Cros , turisme eqüestre i , sobretot , el respecte per la natura i els cavalls.
 
ACTIVITATS D'UN DIA
 
Passejades en poni
Passeja en poni dins de les instal·lacions d'una durada de 30 minutes. Recomanables nens de 4 a 6 anys.
 
Classe iniciació
Vols provar? Ideal presa de contacte. Màxim 4 persones.
 
Ruta pels camins del Garraf
Ruta a cavall d'1 hora de durada per camins rurals del Garraf. Sense prèvia Experiència Requereix. Edat Mínima 12 anys (amb tutor). Mínim 2 persones.
 
Ruta pel Parc del Garraf
Ruta a cavall de 2 hores de durada pel Parc Natural del Garraf amb vista al mar. Sense prèvia Experiència Requereix. Edat Mínima 14 anys. Mínim 2 persones.
 
Bateig a cavall
T'ensenyem Tot El bàsic i després ens anem de ruta. Inclou Una classe d'iniciació d'1 hora i Una ruta a cavall per camins rurals del Garraf. Edat Mínima 12 anys (amb tutor). Mínim 2 persones.
 
Les Activitats d'un dia Assegurança INCLOUEN i el lloguer del material d': de seguretat.
 
ESCOLA D'EQUITACIÓ
 
Concebuda Com una activity Continuada, consisteix en una formació d'una o dues classes Fixes Setmanals (de dimarts a dissabte) de 60 Minuts de Durada. Inclou classes teòriques i pràctiques. Les classes es Realitzen en Grup (Màxim 4 persones). És obligatori Que l'alumne tingui l'assegurança federatiu Vigent.
 
Poniclub - Alumnes de 4 a 6 anys d'Edat.
Iniciació - Alumnes A partir de 7 anys d'Edat i Fins galop 2.
Iniciació esportiva - Alumnes de Nivell galop 3 i 4.
Especialització - Especialització esportiva en doma clàssica o salt d'obstacles.
 
ACTIVITATS GRUPS
 
Activitats paràgraf Grups Que Realitzen de forma esporàdica o paràgraf Gaudir d'Un dia diferent.
 
Aniversari
Vols Celebrar un aniversari especial? Vine i celebra-ho amb nosaltres. La Durada de l'activitat és de 3 hores. Inclou: Activitats amb ponis, berenar i Temps lliure de jocs en zona jardí. A partir de 7 Nens.
 
 
Lloguer zona de pícnic i barbacoa
Racó ideals Per Celebrar un menjar Amb La Família o Els Amics. Inclou el lloguer de la zona privada de barbacoa d'obra, amb taules de pícnic i zona de jocs infantils. A partir de 10 persones.
 
 

 

CLUB HIPIC ROSPER

Oferta vàlida fins

  • Dilluns, 30 d'abril de 2018

Temps restant

On trobar l'oferta

Comparteix l'oferta